Öncelikle cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.Sorun çözüldü.Nasıl çözüldüğünü yazmak istedim,belki aynı sorunu yaşayan arkadaşların işine yarar.Yolda giderken motor gücü azaltıldı uyarısı aldım ve araç tamamen kendini kilitledi.5 dk sonra kontağa bastım tekrar çalıştı ve 2.ci viteste fazla basmadan sanayiye kadar gittim.Aracı cihaza bağladılar yine krank sensörü hatası verdi.Sonra GM marka 280 tl ye sanayiden zor zahmet bulduğum parçayı ustaya taktırdım. Esp hatası da ortadan kalktı ve sensör değişince bir daha hata vermedi.Ayrıca 750-800 tl masraf çıkarır,sensörün değişmesi için şanzımanın inmesi gerekir diyen ustaya götürmedim. Başka arkadaşıma götürdüm sensör zor bir yerde ama yarım saatte söktü taktı.70 tl işçilik aldı.Bana toplamda 350 tlye masraf çıktı.Aklınızda olsun bu parçaya garantide verilmiyor.Yani her ne şekilde olursa olsun ambalajından çıktığı an,araca uysa da uymasa da geri almıyorlar.O yüzden arıza kesin sensörden ise ve iyice emin olduğunuzda üzerindeki numaralara göre ve orjinalini alın.Bu esp çoğu sorunda hata veriyormuş,illa krank sensöründendir diyemeyiz fakat yine de aklınızda olsun. Eğer cihaza bağlandığında krank sensörü çıkıyorsa hiç uğraşmayın hemen değiştirin. Ben çok uğraştım usta usta çok dolaştım çeken bilir.Herkese keyifli,hatasız,kazasız belasız sürüşler dilerim.