Ustam dediğiniz yere baktım kuruydu ıslaklık yoktu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yağdan şase yapıyordur belki orada kabloya bant sarmışlar onu söküp bakin ek yeri ise siz bantlayın kapatın. Iki kabloyuda birbirine bantlayın tekrar
Teşekkür ederim. O bandı ben bantladım , ustalar ellemiyor bile, arabanın her yerine yağ dökülmüş galiba LPG için yağ vardı ondan dökülmüş olsa heryer yap kablololar skotlar yağ nasıl bir temizlik yapabilirim zarar vermeden ve nasıl bantlarımYağdan şase yapıyordur belki orada kabloya bant sarmışlar onu söküp bakin ek yeri ise siz bantlayın kapatın. Iki kabloyuda birbirine bantlayın tekrar
Bez ban al üstad bu ısıya dayanıklıdır sonra kabloların ek yerlerindeki normal elektrik bandını çıkar bez bantla bantla sonra o kabloyu gittiği yere kadar açık varsa bez bant vek kablonun hiç bir yeri gözükmez yani sarı kırmızı renkler gözükmesin bandı sıkı sar atmasın her kablo simsiyah olsun sonra soketleride bir tane kontak spreyi al soketlere sık içerisinde bir fırça ile temizle soketlerin diş fırçası da olur bir tanede yağ çözücü al balata spreyi değil yağ çözücü işte yağlı olan heryeri bununla temizle üzerini bezle sil tamamdırTeşekkür ederim. O bandı ben bantladım , ustalar ellemiyor bile, arabanın her yerine yağ dökülmüş galiba LPG için yağ vardı ondan dökülmüş olsa heryer yap kablololar skotlar yağ nasıl bir temizlik yapabilirim zarar vermeden ve nasıl bantlarım