Far Parlatma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan utkucay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bizim birde gittiğimiz yenibosnada bir yer var onlarda iyi ama bana uzak işde..

astrahledlifar.jpg

Ledleri, hemen bozuluyor artı kalitesiz. Ama içime sinen bir tasarım değil. Far yapısı uymuyor. Bir de çok çakma durmasından korkuyorum, o yüzden yaptırmam sanırım.

Gündüz farı istiyorum, ama original birşey istiyorum, ondan gideceğim. Kendisi özel çerceve yapıyor. Bilemiyorum Sisi iptal edip, Hls ile de kullanabilirim. Daha tam karar veremedim.

ben orjinal astra farına audi farı alıp içindeki ledleri söktürüp kendi orjinal astra farınıza montaj yaptırıcaksınız sandım güzel ve orjinal bir şey olurdu ama işçilik ve çok emek isterdi.. ayrıca audi farının çıkması bile bir dünya para.. ama onun içindeki ledlerde şu anda piyasada hiç bir erde aftermarket olarak satılmıyor çok farklı bir led var farlarında..

emre bey bu far parlatma.com daki iscilik supere benziyor.ama sahibi ile iletisime gecmem imkansiz.e_mail bulamadim sitesinde....eger yolunuz duserse bmw e60 farlarinin dis ve ic temizligini ne kadar yapar sorabilirmisiniz ? birde ne kedar suruyor ?
eger ankarada buna benzer guzel bir yer varsa arkadaslar paylasirsa sevinirim...

emre bey bu far parlatma.com daki iscilik supere benziyor.ama sahibi ile iletisime gecmem imkansiz.e_mail bulamadim sitesinde....eger yolunuz duserse bmw e60 farlarinin dis ve ic temizligini ne kadar yapar sorabilirmisiniz ? birde ne kedar suruyor ?
eger ankarada buna benzer guzel bir yer varsa arkadaslar paylasirsa sevinirim...

Özgür Bey, Bana çok uzak kalıyor, evde kartına bakarım, mail adresi vardı diye hatırlıyorum. Sök tak hariç, benim farlarımı 2 saatte teslim aldım, açıldı temizlendi, içi karartıldı. Randevu ile gidilirse daha kısa sürebilir.

tsk ettim emre bey

Geri