Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu konuyu güncelleştirelim gelişmelerden bizde haberdar olalım, sistemin artıları eksileri ortaya çımıştır tamamen baya zaman oldu, bu sistemi kurmayı düşünenlere öneriler nelerdir,..
güle güle kullanın hayırlı olsun.verdiğiniz linkteki ürünü inceledim AL 90 modelinin satışı yok galiba şu an nasıl alabiliriz veya bu siteye uygun bir indirim yapılabilse çok iyi olurdu aslında
Sistemin tek eksiği akü ucu vs söktüğünüzde ayarların sıfırlanması.
+ Benim olsaydı ii olurdu dediğim. Bir anda aküden aşırı akım çekimini önleme açısından Faloow me özelliğinde kapıları açınca farların 2 ms gecimeli yanması.
Onun dışında gayet stabil ve saglıklı çalışıyor.
Gönül rhatlığı ile alıp kullanabilirsiniz.
AL-80 alıp benim gibi kullanabilirsiniz.
Valla öyle şeyler yazmışsınızki işi bildiğinize size çok rahat geliyor fakat kafam müthiş karıştı.. O orasını acıyo o 10 sn sonra söndürüyo fallow me amanınnnn
Valla öyle şeyler yazmışsınızki işi bildiğinize size çok rahat geliyor fakat kafam müthiş karıştı.. O orasını acıyo o 10 sn sonra söndürüyo fallow me amanınnnn
+1 benimde kafam karıştı
ben sadece gece kapıları açmak için kumandaya bastıgımda yada kilitlemek için bastıgımda farlar 5-10sn yansın istiyorum mesela bunun için ne yapmam gerek?