far sensörü tamam

kontağı açtıktan sonra ortalama 10 sn sonra devreye giriyor. aracı ister çalıştır ister çalıştırma .

sistem olarak bendekide aynı neyse fallow me özelliğini artık bizde cengiz gibi ekleyeceğiz...
:)

bu konuyu güncelleştirelim gelişmelerden bizde haberdar olalım, sistemin artıları eksileri ortaya çımıştır tamamen baya zaman oldu, bu sistemi kurmayı düşünenlere öneriler nelerdir,..

ben kullanıyorum çokta memnunum. şimdiye kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

güle güle kullanın hayırlı olsun.verdiğiniz linkteki ürünü inceledim AL 90 modelinin satışı yok galiba şu an nasıl alabiliriz veya bu siteye uygun bir indirim yapılabilse çok iyi olurdu aslında

Sistemin tek eksiği akü ucu vs söktüğünüzde ayarların sıfırlanması.
+ Benim olsaydı ii olurdu dediğim. Bir anda aküden aşırı akım çekimini önleme açısından Faloow me özelliğinde kapıları açınca farların 2 ms gecimeli yanması.
Onun dışında gayet stabil ve saglıklı çalışıyor.
Gönül rhatlığı ile alıp kullanabilirsiniz.
AL-80 alıp benim gibi kullanabilirsiniz.

Son düzenleme:
Valla öyle şeyler yazmışsınızki işi bildiğinize size çok rahat geliyor fakat kafam müthiş karıştı..:) O orasını acıyo o 10 sn sonra söndürüyo fallow me amanınnnn

sorunsuz kullanılan bir sistem abimin albeasınada alıp taktık o da çok memnun :)

Valla öyle şeyler yazmışsınızki işi bildiğinize size çok rahat geliyor fakat kafam müthiş karıştı..:) O orasını acıyo o 10 sn sonra söndürüyo fallow me amanınnnn

+1 benimde kafam karıştı
ben sadece gece kapıları açmak için kumandaya bastıgımda yada kilitlemek için bastıgımda farlar 5-10sn yansın istiyorum mesela bunun için ne yapmam gerek?

Geri