far sensörü tamam

+1 benimde kafam karıştı
ben sadece gece kapıları açmak için kumandaya bastıgımda yada kilitlemek için bastıgımda farlar 5-10sn yansın istiyorum mesela bunun için ne yapmam gerek?

Kafanız nerede karıştı.?
Kapıları açtığında iç aydınlatman yanar zaten.
Far anahtarını söküp iç aydınlatmadan park ampülü ucunda diyot atarsan
kapıları açtığında iç aydınlatma ile birlikte park lambalarında yanıp söner.
Ama bu durumda iç lamban her yandığında park ışıklarında yanar. pek tavsiye etmem.
En güzeli bizimgibi far sensörü takmanç daha saglıklı olur.

bu uygulama astra f oluyormu al 90 modeli

Kafanız nerede karıştı.?
Kapıları açtığında iç aydınlatman yanar zaten.
Far anahtarını söküp iç aydınlatmadan park ampülü ucunda diyot atarsan
kapıları açtığında iç aydınlatma ile birlikte park lambalarında yanıp söner.
Ama bu durumda iç lamban her yandığında park ışıklarında yanar. pek tavsiye etmem.
En güzeli bizimgibi far sensörü takmanç daha saglıklı olur.

iç aydınlatmadan bahsetmiyorum arabadan inip kapıları kilitledigimde yada arabaya yaklaşırken anahtardan düğmeye bastığımda farlarda yansın istiyorum
ayrıca bahsettiginiz bu sensörü adamlar kendi sitelerinde 110ytl istiyolar siz 33tl ye nasıl temin ettiniz:)

iç aydınlatmadan bahsetmiyorum arabadan inip kapıları kilitledigimde yada arabaya yaklaşırken anahtardan düğmeye bastığımda farlarda yansın istiyorum
ayrıca bahsettiginiz bu sensörü adamlar kendi sitelerinde 110ytl istiyolar siz 33tl ye nasıl temin ettiniz:)

İç aydınlatmadan kastım kapıları açınca iç aydınlatman da yanar. iç aydınlatmandan parklaarına bi diyotla geçiş yaparsan iç aydınlatma ile birlikte parkların da yanar.

Evet satış fiyatı 110-TL
Ama şu anda gg da tanıtım fiyatından açık artırma ile satışta.
Altan takip edip sende uygun fiyatlara alabilirsin

http://urun.gittigidiyor.com/OTOSENS-OTOMATIK-FAR-SENSORU-AL-80-garantili_W0QQidZZ20493610

folow me home ozelligide sadece AL-90 modelinde var. onuda 79 liradan baslatmislar :)

zaten ben sadece folow me home için istiyordum bunu. diger türlü her zaman farlarım açik..

evet AL-90 a 79 sınırı koymuşlar, formda almayı düşünen baya vardır bence bize özel bi indirim yaparlarmı acaba...

eger saiyi iyi olursa kesin indirim yaparlar. ama ne kadar olur bilmeyiz. soyleriz boyle boyle. yoksa almicaz diye. elbet indirim yapilir. kabaca sayi belirlemek lazım

bugun otosense Gittigidiyor üzerindne msj attim. dedim toplu alımda indirim var mı felan diye.. cevap gelsin. burdan paylaşacagim.

Geri