Far sensörü ve Yağmur

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cosmo1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Far sensörü ve Yağmur

firstemperor link' Alıntı:
araba cins  değilde onu takan adam cins . düşünememişmi öyle olacağını. direk geri vitese bağlanması lazım. bende folow me otomatik olarak yok ama motoru kapatıp anahtarı çektikten sonra şofor kapısını açıp selektor yaparsan kısa farlar 20 saniye kadar yanıyor ama geri vites lambası yanmıyor editionda
can 20 sn mı ben oyle yaptığım zaman bende tam 2 dk acık kalıyor kısalar sende nıye oyle yoksa bunun ayarı fılan mevcutmu

firstemperor link' Alıntı:
araba cins  değilde onu takan adam cins . düşünememişmi öyle olacağını. direk geri vitese bağlanması lazım. bende folow me otomatik olarak yok ama motoru kapatıp anahtarı çektikten sonra şofor kapısını açıp selektor yaparsan kısa farlar 20 saniye kadar yanıyor ama geri vites lambası yanmıyor editionda

Yalnız bizim bahsettiğimiz gece kumandadan kapı açmaya bastığımızda ışıkların belli bir süre yanması. Yoksa arabadan çıkarken ki kısımda geri lambası yanmıyor. Bir yanlışlık olmasın. ((:

eski alışkanlık hep aracı geri viteste bırakırım. bende gece gündüz  kumandadan açsam da kapatsam da hiç geri lambaları yanmıyor? :(

Yanlız herkes farklı birşey diyor :D Kiminde geri yanar kiminde yanmaz kiminde 2dk açık kalır arabalarımız tutarsız galiba sahibine göre takılıyor :D
Doğan abi yine forumu karıştırdın :) Ben follow me home kullanmıyorum hiç zaten park ettiğimde karşıda duvar oluyor :D

Valla ben bu kadar sahibine göre kişneyen at görmedim, ilginç arabalar bizim Astra'lar. (:

Acaba makyajlı kasalarda mı geri lambasının yanması kaldırıldı, karşılaştırmak lazım.

GNSpower link' Alıntı:
Valla ben bu kadar sahibine göre kişneyen at görmedim, ilginç arabalar bizim Astra'lar. (:

Acaba makyajlı kasalarda mı geri lambasının yanması kaldırıldı, karşılaştırmak lazım.
Benimki makyajlı değil.  Az önce baktım kapıları açınca farlar yanıyor ama geri vites lambası yanmıyor.

Doğan abi makyajlı makyajsızda tutmadı :D Bence config ayarlarında var birşeyler kesin

Enteresante çeşito. ((:

Config menüsü ile ilgili olabilir ama öyle spesifik bir geri vites aydınlatma seçeneği hatırlamıyorum. Arabamda İzmir'de şu an, inip şipşak videosunu çekemiyorum. (:

CALİBRA BG link' Alıntı:
can 20 sn mı ben oyle yaptığım zaman bende tam 2 dk acık kalıyor kısalar sende nıye oyle yoksa bunun ayarı fılan mevcutmu
editionda follow me home yok . selektor yapınca bende 20 saniye kadar açık kalıyor ama configde bununla ilgili bir ayar yok. beyne bağlanıp ayar yapılıyor olabilir.
sohayli link' Alıntı:
Benimki makyajlı değil.  Az önce baktım kapıları açınca farlar yanıyor ama geri vites lambası yanmıyor.
kumandadan açıncada mı yanmıyor geri vites lambası?  

Evet kumandadan kapıları açınca farlar yanıyor ama geri vites ışığı yanmıyor.
Zaten dediğiniz gibi birşey olsa kapıları açtığım zaman geri görüş kamerasının da devreye
giriyor olması gerekir. Böyle birşey olmuyor.

Ya servis bu sensörü takarken durumu bildiği için yazılım ile bunu düzeltti veya belli bir tarihten sonra üretilen araçlarda zaten bu böyle.

Geri