Far sensörü ve Yağmur

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cosmo1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Far sensörü ve Yağmur

Follow me genelde 30saniye olarak yanar değiştirme işlemi yoksa.Amaç zaten karanlık yerde sizi eve kadar götürmesi :) Diğeri ise karşılama olarak yapıyor ben burdayım mesajı

bu o leaving home durumun folow me home ile aynı sanıyordum. başka araçlarda selektorle çalıştığınıda görmedim

motoru kapat anahtarı kontaktan çıkart
şöför kapısını aç
selektör kolunu bir sefer çek

bu follow me. tüm opedllerde sistem böyle çalışır

config menüsünden kapalı / 30 saniye / 1 dakika / 2 dakika diye de ayar yapabilirsiniz

Cosmo link' Alıntı:
motoru kapat anahtarı kontaktan çıkart
şöför kapısını aç
selektör kolunu bir sefer çek

bu follow me. tüm opedllerde sistem böyle çalışır

config menüsünden kapalı / 30 saniye / 1 dakika / 2 dakika diye de ayar yapabilirsiniz
benim edition da böyle bir menu yok. ama selektor yapınca çalışıyor

firstemperor link' Alıntı:
bu o leaving home durumun folow me home ile aynı sanıyordum. başka araçlarda selektorle çalıştığınıda görmedim

Bizde bir de yeni Doblo var ve onda da araçtan inerken selektör yapınca ''Follow me home'' aktif oluyor :)

firstemperor link' Alıntı:
Çogu aracta sellektorle calisir.

hem far ve hem yağmur sensörü sürekli açık oldugu icin ve kışın aldığımdan aracı cok uzun sürmemişti farketmem, sonrasında manualda da okumuştum :)

Saat 2 izmitteyim ve far sensörü aktif oldu :D Benim sensör harbi bozuk galiba hafif karanlık görmeyi versin allah allah nidalarıyla aha yakaldım diyip yanıyor :D

albertxx link' Alıntı:
Saat 2 izmitteyim ve far sensörü aktif oldu :D Benim sensör harbi bozuk galiba hafif karanlık görmeyi versin allah allah nidalarıyla aha yakaldım diyip yanıyor :D

Araba bir güneş gibi doğma hastası olabilir, ha bire parlamak için fırsat kolluyordur. ((:

Geri