fethiyeye gidiyorum

murattaki yemek aşkına bir bakın yaaa yol kenarı ne kadar köfteci kebapcı varsa hepsini biliyor şu ramazan günü nasıl yesin lahmacunu veya köfteyi :D merak ettiğim muratın iftarı beklerken hali :)
yolunda farında bahtında acık olsun ilker

adam 700 km yol yapacak abi seferi olduğu için :) o yolu devamlı gittiğim için GPSde mola yerlerim bile işaretlidir :)

hepinize tavsiyleriniz ve temennileriniz için tşk ederim bugunde allah kabul ederse niyetliyim şimdi yola çıkıyorum aydına gidene kadar iftar olur.murat tavsiyelerine uyacağım.

Yolun açık olsun kardeşim, güle güle git, güle güle gel. Kazasız belasız.

tam ugurlar olsun dicektimki Ögleden sonra cikacagin geldi aklima varmissindir sen simdi:D..eee ozaman iyi tatiller dönüs yolun acik olsun Ilker..

tam ugurlar olsun dicektimki Ögleden sonra cikacagin geldi aklima varmissindir sen simdi:D..eee ozaman iyi tatiller dönüs yolun acik olsun Ilker..
cumartesi gunu saat 5 te ancak çıktım iş guç toparlan derken saat 5 oldu .abi senin mesaj yazdığın saatte ben bursaya ancak geldim yemek falan yedim balıkesir -manisaya kadar zor geldim uyuku bastırdı gece saat 2 deartık dayanamadım çektim arabayı biraz uyuyayım diye sabah 8 de zor kalkmışım bastım aydın dan fethiyeye 12 de ancak geldim .izmirden sonra aydında başlayan yol calışmaları neredeyse fethiyeye kadar devam ediyor bir bakıyorsun yol 3 serit bir bakıyorsun karşı yola geçmişsin tek şerit.oyle böyle derken 12 saat araba hareket etmiş.20 saat surmuş yolculuk.

Saklıkenti kesin gör.hatta macera seven biriysen yanına atırtırmalık bişeyleralıp uzun süre yürü vadi içinde.
onun dısında yakapark diye bir çiftlik var orayıda tavsiye ederim.alabalık ye mutlaka:)
birde koyları cok güzeldir.tekne turu ...

Geri