fethiyeye gidiyorum

Kuşadasını hiç tavsiye etmem. Bir kaç yeri haricinde 150 kiloluk kanadalı hatunlardan başka bir şey yok :) Hatta denize bile girecek yer yok.
Ben sadece kafamı dinlemek istiyorum dersen DİDİM sakin bir yerdir. kuşadası kadar pahalıda değildir. Çeşme - foca bunlar almış başını gitmişler gereksiz derecede pahalı yerler. Madem böyle tarihi yerleri seviyorsunuz veya gezilecek görülecek yerlerden hoşlanıyorsunuz. Geniş araştırma yapmadan çıkmayın. Kuşadası veya çeşme de gercekten hayal kırıklığı yaşarsınız.
murat sen o bölgenin insanı olduğun için seni dinlemeden yola çıkmak olmaz .dediğin gibi fethiyenin denizi ve tarihi yerleri beni yeterince tatmin etti.tşk alakan ve bilgilerin için ayrıca geri dönuş yolunda milas uzerinden değilde aydın-eski çine yolundan geldim ve senin enişteyi gördüm o kadar lafı edilmişkende oturup şiş yemek olmazdı gercekten guzel ve değişik bir tat

murat sen o bölgenin insanı olduğun için seni dinlemeden yola çıkmak olmaz .dediğin gibi fethiyenin denizi ve tarihi yerleri beni yeterince tatmin etti.tşk alakan ve bilgilerin için ayrıca geri dönuş yolunda milas uzerinden değilde aydın-eski çine yolundan geldim ve senin enişteyi gördüm o kadar lafı edilmişkende oturup şiş yemek olmazdı gercekten guzel ve değişik bir tat

Beğenmene sevindim. Köftede yemeliydin dostum :) Dönüş zamanın ben didimde idim bilseydim gününü, Aydından geçerken hem tanışır hemde çayımızı içer hemde kısa bir mola vermiş olurdun. Neyse artık inşallah seneye.

saklı kentten bir kaç foto

Ekli dosyalar

• Photo-0016.webp
    Photo-0016.webp
    70 KB · Görüntüleme: 13
  • Photo-0015.webp
    Photo-0015.webp
    59.6 KB · Görüntüleme: 12
  • Photo-0017.webp
    Photo-0017.webp
    59.2 KB · Görüntüleme: 11
  • Photo-0022.webp
    Photo-0022.webp
    71.4 KB · Görüntüleme: 8
  • Photo-0023.webp
    Photo-0023.webp
    22.7 KB · Görüntüleme: 10
saklıkenttin devamı

Ekli dosyalar

• Photo-0026.webp
    Photo-0026.webp
    53.9 KB · Görüntüleme: 10
  • Photo-0027.webp
    Photo-0027.webp
    36.3 KB · Görüntüleme: 8
  • Photo-0032.webp
    Photo-0032.webp
    34.7 KB · Görüntüleme: 7
  • Photo-0029.webp
    Photo-0029.webp
    38.5 KB · Görüntüleme: 8
Beğenmene sevindim. Köftede yemeliydin dostum :) Dönüş zamanın ben didimde idim bilseydim gününü, Aydından geçerken hem tanışır hemde çayımızı içer hemde kısa bir mola vermiş olurdun. Neyse artık inşallah seneye.
valla iyi olurdu abi .kısmet seneye artık inşallah sizin oralar favorim bundan sonra

İlker bu fotografını çektiğin kayalardan bizim buralarda çok var. (şaka şaka). Neden tatil için hep ege ve akdenizi düşünüyorsunuz. Karadenizde güzel bu taraflarada bekleriz.

İlker bu fotografını çektiğin kayalardan bizim buralarda çok var. (şaka şaka). Neden tatil için hep ege ve akdenizi düşünüyorsunuz. Karadenizde güzel bu taraflarada bekleriz.

7 sene karadenizde oturdum, Rize, Akçabat, Trabzon. Aman aman süper yerlerdi. Dünyadaki herkesin bir kere sürmene manastırını kesinlikle görmesi gereken bir yer.

abi ben zaten artvin-arhaviliyim bu yaşıma kadar her sene gittim .ya karadenizde yuzduk yada köyün deresinde.biraz ara verelim dedik ama aslına bakarsan allah dunyayı yaratırken karadenize torpil geçmiş sanki

Geri