fethiyeye gidiyorum

karakoy fethiyede de var demek :D:D samet de begendiyse guzeldir.. en kisasindan gitmek lazim :)
iyi tatiller herkese :)

Son düzenleme:
Eski amerikan araçlarına merakın varsa Fethiye taraflarında ana yol üzerinde bir açık hava müzesi var, gezmeni tavsiye ederim.

Hadi ya :( Bilseydim kesin uğrardım ben hastayım :D:D

bugun saklıkent e gittim.allahın bir lutfu doğanın bir harikası ben böyle birşey ne gördum nede görürüm dağların arası oyulmuş ve içinden akan sular.o sularda yaklaşık 2-3 km yurudum yolda rehberler var sordum ,bunun sonunda ne var diye şelale var dediler ne kadar daha var dedim sen daha yolun başındasın dediler nasıl yani dedim 12 km yol yurumen gerek ve daha ilerlerde yollar daha engebeli ve zor dedi .sonuna profosyonel dağçılar gidebiliyor dedi .biraz daha gittim başka rehbere sordum daha varmı diye oooo sen daha ne yurudunki dedi kardeşim dedim hiç gelmediysem 3 km geldim yuruye yuruye dedim .tamamı 18 km dedi hayda dedim döndum geri ama muthiş bir doğa harikası heleki kanyonun arasına girmek için o güldür güldür akan suyun içinden geçmek ölüm buz gibi ayak bileklerimin kemikleri dondu sanki ama geçtim fethiyeye giden herkesin görmesi gereken bir yer şiddetle tavsiye ederim.ölüdenize dun gittim bugun saklıkentten geldim 5 gibi yine gittim .yarın kelebekler vadisine bu akşamda eğer kalkabilirsem yattığım yerden yorgunluktan öldüm.hisarönune gideceğim.

Abi beğendiğine sevindim bende 3-4 km anca gide bildim sonra döndük ama. çivi gibi su çok iyi :D:D

artık tatil bitti bugun istanbula dönuyorum.çok guzel gunler geçirdim gelmeyenlere fethiyeye gelmelerini tarihi ve turistik yerlerini gezmelerini tavsiye ederim.

Bu sene Alanya'ya gittik ve 1 hafta neredeyse hiç bir şey yapmadık Fethiye çok daha iyi :D

bunu duyduğum iyi oldu.bende seneye alanyayı dusunuyordum
alternatif olarak kuşadası-çeşme vardı
artık bunlardan birini değerlendireceğiz

Kuşadasını hiç tavsiye etmem. Bir kaç yeri haricinde 150 kiloluk kanadalı hatunlardan başka bir şey yok :) Hatta denize bile girecek yer yok.
Ben sadece kafamı dinlemek istiyorum dersen DİDİM sakin bir yerdir. kuşadası kadar pahalıda değildir. Çeşme - foca bunlar almış başını gitmişler gereksiz derecede pahalı yerler. Madem böyle tarihi yerleri seviyorsunuz veya gezilecek görülecek yerlerden hoşlanıyorsunuz. Geniş araştırma yapmadan çıkmayın. Kuşadası veya çeşme de gercekten hayal kırıklığı yaşarsınız.

Geri