fethiyeye gidiyorum

Saklıkenti kesin gör.hatta macera seven biriysen yanına atırtırmalık bişeyleralıp uzun süre yürü vadi içinde.
onun dısında yakapark diye bir çiftlik var orayıda tavsiye ederim.alabalık ye mutlaka:)
birde koyları cok güzeldir.tekne turu ...
bugun ölüdenize gittim yarın saklıkent çarşamba gunude kelebekler vadisine gitmeyi düşünüyorum

Abi nasıl havalar hala sıcak mı ?

Saklı kent ve 12 adalar turu :pon::pon: :D:D

Abi nasıl havalar hala sıcak mı ?

Saklı kent ve 12 adalar turu :pon::pon: :D:D
dun hava 34 derece civarıydı.deniz suyu sıcaklığı çok güzel ılık denize adım atıpta tıtremek adım adım gidiyim alışayım gibi birşey yok çok guzel kumsalları ruslar -ingizler-almanlar çoğunlukta olmakla birlikte araplar yer almakta ve çoğu bayan ziyaretciler bikinilerin üstünü evde unutmuşlar.​

yolun açık olsun bende bu hafta cumartesi günü gidecem fethiye ölüdeniz bayramıı orada geçirecem

yolun açık olsun bende bu hafta cumartesi günü gidecem fethiye ölüdeniz bayramıı orada geçirecem
gel mustafa ortam guzel havalarda su an için guzel

dun hava 34 derece civarıydı.deniz suyu sıcaklığı çok güzel ılık denize adım atıpta tıtremek adım adım gidiyim alışayım gibi birşey​

Evet bu sene egede deniz çok sıcak alıma diye bir şey yok cup diye denize atıyosunuz kendinizi -ki fethiyenin denizde gercekten soğuk olurdu..

çok guzel kumsalları ruslar -ingizler-almanlar çoğunlukta olmakla birlikte araplar yer almakta ve çoğu bayan ziyaretciler bikinilerin üstünü evde unutmuşlar.​
:kop::kop::kop::kop: iyi tatiller

Evet bu sene egede deniz çok sıcak alıma diye bir şey yok cup diye denize atıyosunuz kendinizi -ki fethiyenin denizde gercekten soğuk olurdu..

:kop::kop::kop::kop: iyi tatiller
abi bu aydın yolu üzerinde çöp şiş çilere özellikle baktım enişteyi göremedim ama muzzaffer ustaya oturdum yediğim en lezzetli çöp şişti diyebilirim.

abi bu aydın yolu üzerinde çöp şiş çilere özellikle baktım enişteyi göremedim ama muzzaffer ustaya oturdum yediğim en lezzetli çöp şişti diyebilirim.

ÇİNE'de olacak Aydından çıktıktan 30km sonra ÇİNE diye bir ilçesi var o ilçenin çıkışında çöp şişciler var. Ben nişanlımla gidince 1 porsiyon çöpsiş ve 1 porsiyon köfte sölüyorum 2 sini karıştırıyoruz. yanınada kaşarlı pide ohhhhh yemede yanında yat.

Bende Fethiyedeyim şuan Karaköy-patara plajı-hisarönü buraları gezmeni tavsiye ederim :) Ölüdenize Gidersin zaten mutlaka.

Geri