- Konuyu Başlatan
Adam aklına ceza yazmayı koyduysa gözünün üstünde kaşın var misali ne yapar eder mutlaka cezayı keser. O işin başka bir yanı ama seyyar perdelerin en iyi tarafı (benim için) güneş olmayan kış günlerinde ve geceleri çıkarıp bagaja koyup kullanmıyorum. Burada bu tür ürünlerin kullanım amacı önemli. Amaç güneşten mi korunmak, yoksa birşeyler mi gizlemek. Güneşten korunmaksa seyyar perde, gizlenmekse film mantıklı. Görevlilerin tepki koyduğu durum da ağırlıklı olarak gizlenmeyle ilgili diye tahmin ediyorum.
Savaş abi benimde işimden dolay bagajda hep ilaç var. Şuan aydın 27 derece ve arabanın arkasındaki sıcaklık baya düşük, Dün akşam arka koltukta su bırakmıştım su ısınmamış. buda benim için avantaj sıcaktan dolayı araç ilaç kokmuyor. Zaten kışın ihtiyacım kalmaz.
Ben bu siyah cam işini sadece bunun için kullanıyorum. Zaten Çevirmeye girdiğim zaman direk aracın iç ışıklarını yakarım ne olur ne olmaz. Savaş abininde deği gibi yeterki polis ceza kesmek istesin hiç bir zaman kurtamaz. Örn; Aracta tebeşir, Ölü poşeti, Bu sıcakta zincir vs vs