Film Camdan Ceza yemeye son!

cam sökme takma ya da ilgi yerleri sökme olamyacaksa düşünülebilir ama biraz araştırmak lazım polis ona da kulp bulur

cam sökme takma ya da ilgi yerleri sökme olamyacaksa düşünülebilir ama biraz araştırmak lazım polis ona da kulp bulur

dostum hiç bi yere sökme takma yok. sadece 2 tane basit tırnak vr cam fitillerine sıkıştırıyorsun bu kadar basit. o fitillerde perdeyi tutuyor.

Bugün Denizli'deydim. Şehiriçinde bir trafik ekibi camlarındaki filmlerden dolayı bir gence makbuz düzenliyordu :(.

Bugün Denizli'deydim. Şehiriçinde bir trafik ekibi camlarındaki filmlerden dolayı bir gence makbuz düzenliyordu :(.

savaş abi gecerken bi uğrasaydın hem tanışır hemde bir çayımızı içerdin.

valla yasa bağrım bağrım bağırıyor film yasak diye. Ne olması lazım? Aydın merkezde de başladı artık, durmadan ceza kesiyorlar.

Sağol Murat, kayınpederimin yeğeninin nikahı vardı, kayınvalide ile üçümüz nikah için Denizli'ye gidip geldik. Geniş bir zamanda inşallah bir çayınızı içmek isterim.

savaş abi gecerken bi uğrasaydın hem tanışır hemde bir çayımızı içerdin.

valla yasa bağrım bağrım bağırıyor film yasak diye. Ne olması lazım? Aydın merkezde de başladı artık, durmadan ceza kesiyorlar.

ya ustad inan öğrenmek için soruyorum hangi yasa bu? ve istanbulda ceza örneği varmı? gırla filmli arac dolu burası nasıl oluyor? belki 100 aractan 10-12 si filmli burda.

30/1-b diye aratırsan google'da bulursun dostum

Yasa , film cam yasak mı diyor , yoksa aracın içinin görünmesini engelleyecek herhangi bir madde mi diyor?

Kesecek adam yine kesebilir gibi geliyor bana. Hiç bir şekilde ceza kesemez mi polis? Garantisi var mı yani?

Yasa , film cam yasak mı diyor , yoksa aracın içinin görünmesini engelleyecek herhangi bir madde mi diyor?

Kesecek adam yine kesebilir gibi geliyor bana. Hiç bir şekilde ceza kesemez mi polis? Garantisi var mı yani?

dostum bunlar çıkartılan bir şey olduğundan bir zahmet çıkartıyorsun şuana kadar yaklaşık 30tane polis çevirmesinden geçtim 1 kere durdurdular. Hatta durdurduklarında da sadece cam filme ceza kitliyorlardı. Herkezin gözünde sökü verdim perdeleri polis geç bekleme yapma dedi. Diğer araçlar paşa paşa ceza sıralarını bekliyorlardı.

Adam aklına ceza yazmayı koyduysa gözünün üstünde kaşın var misali ne yapar eder mutlaka cezayı keser. O işin başka bir yanı ama seyyar perdelerin en iyi tarafı (benim için) güneş olmayan kış günlerinde ve geceleri çıkarıp bagaja koyup kullanmıyorum. Burada bu tür ürünlerin kullanım amacı önemli. Amaç güneşten mi korunmak, yoksa birşeyler mi gizlemek. Güneşten korunmaksa seyyar perde, gizlenmekse film mantıklı. Görevlilerin tepki koyduğu durum da ağırlıklı olarak gizlenmeyle ilgili diye tahmin ediyorum.

Geri