Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sağol Murat, kayınpederimin yeğeninin nikahı vardı, kayınvalide ile üçümüz nikah için Denizli'ye gidip geldik. Geniş bir zamanda inşallah bir çayınızı içmek isterim.
ya ustad inan öğrenmek için soruyorum hangi yasa bu? ve istanbulda ceza örneği varmı? gırla filmli arac dolu burası nasıl oluyor? belki 100 aractan 10-12 si filmli burda.
dostum bunlar çıkartılan bir şey olduğundan bir zahmet çıkartıyorsun şuana kadar yaklaşık 30tane polis çevirmesinden geçtim 1 kere durdurdular. Hatta durdurduklarında da sadece cam filme ceza kitliyorlardı. Herkezin gözünde sökü verdim perdeleri polis geç bekleme yapma dedi. Diğer araçlar paşa paşa ceza sıralarını bekliyorlardı.
Adam aklına ceza yazmayı koyduysa gözünün üstünde kaşın var misali ne yapar eder mutlaka cezayı keser. O işin başka bir yanı ama seyyar perdelerin en iyi tarafı (benim için) güneş olmayan kış günlerinde ve geceleri çıkarıp bagaja koyup kullanmıyorum. Burada bu tür ürünlerin kullanım amacı önemli. Amaç güneşten mi korunmak, yoksa birşeyler mi gizlemek. Güneşten korunmaksa seyyar perde, gizlenmekse film mantıklı. Görevlilerin tepki koyduğu durum da ağırlıklı olarak gizlenmeyle ilgili diye tahmin ediyorum.