Film Camdan Ceza yemeye son!

tamam da abi camı acıp da kullanamıyorsun yanı onu demek istiyorum. dısarı sigara atmak istesen olmaz gibi

tamam da abi camı acıp da kullanamıyorsun yanı onu demek istiyorum. dısarı sigara atmak istesen olmaz gibi

Sökerken Kapı kilinin oradaki tırnaktan çıkartıyorsunuz...
takarkende Kelebek camının oradaki tırnaktan takmaya başlıyorsunu (kısa bir ipucu) :)

Söküp takması maksimum 10 sn alıyor. Sigara arabada yasak :) (-ki ben sigara icen bir insanım)

yani yolda giderken camı açamıyormuyuz ohooo ben anlamadım

Arkadaşım yolda giderken camları açabiliyorsun fakat önünde perde oluyor.
valla bilmem kaç milyon ceza yemektense (hatta trafikten men'e kadar giden bir ceza) arkada oturan sigara içmesin (Araba benim, Kuralları ben koyarım) illa cıkartıcam diyen olursada dedigim gibi söküp takması cok rahat.

opelimnet üyelerini araçlarından sokağa çöp atmazlar diye biliyordum :). Kendi açımdan söylüyorum camları hava almak için kullanıyorum, dışarıya çöp atmak için değil.

opelimnet üyelerini araçlarından sokağa çöp atmazlar diye biliyordum :). Kendi açımdan söylüyorum camları hava almak için kullanıyorum, dışarıya çöp atmak için değil.

Abi arabayı ilk aldığım günlerde İzmire eğlenceye gittik. Arkadaşlar mekana girmeden içelim demişlerdi. Arabada bira hüplettiler (Araçı ben kullanacağım için 1 bira hakkımı mekanda saklı tuttum.) Aydına dönüşte "arkadaki bira şişelerini toplayın dangır dungur ses çıkarmasın derken" Momentten ve zekan yoksun bir arkadaşım 1 bira şişesini otobana salladı. Tabi etme bulma dünyası. Salladığı bira şişesi benim arka tampona vurdu. Sabah baktığımda hiç bir şey yoktu tamponda fakat buda bana bir ders oldu. Umarım o bira şişesi otobanda kimsenin başına bea olmamıştır.

murat bey sizden fiyat bekliyorum özelden atarsınız son durumu full cam 90 mı tek mi nasıl teslimat vs gibi

murat bey sizden fiyat bekliyorum özelden atarsınız son durumu full cam 90 mı tek mi nasıl teslimat vs gibi

arka yan cam ve arka cam olarak fiyatlar verilir. Bu gün tekirdağ gidiyorum p.be döneceğim sabah dirmaya uğradım ama kapalı olduğu için fiyat öğrenemedim

arkadaşlar bende aldım bunları 125 tl ve çok güzel yalnızca bagaj camını içeriden silemiyorsunuz ayrıca bende 5 sene trafik polisiydim ve bunlara ceza yazılmaz.haa isterse bi şey bulup yazar yazabilir o ayrı.

Geri