Filmlerden ceza yedim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hasang
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ülkemizin acınacak haline en güzel örnek. Kolluk kuvvetlerinden biri görevini yapıyor bir diğeri de ayakcılık. Ondan sonra ne olacak bu ülkenin hali diye sağda solda dert yanıyoruz :(.

Ülkemizin acınacak hali değil bu. Forsu olan isviçrede de,ingilterede de ,ABD'de de benzer şeyleri yaptırabilir Savaş abi.

Ben bu fikre katılmıyorum. İşimize geldiği zaman polisimize "aman komşum/arkadaşım bir yardım et", işimize gelmediği zaman da çorbacı denmiyor mu? Bizde polis yardım edince, ceza kesmeyince iyi-babacan oluyor etmeyince de kötü. Zırt pırt, en ufak bir şey için görevliler araya sokulunca o görevlilere olan saygınlık biter. Piyasa deyimiyle kıyakcılığın sonu ayakcılıktır, benim üzerinde durduğum husus bu.

kullanması yasak olan bir şeyin üretimi montajı neden serbest anlamıyorum.. sırf para koparmak milletten

ben 2kez muayeneye gittim cam filmi için ve düşümünü yaptırmadan da men ibaresi kalkmıyor.geçmiş olsun.

ben 2 kez filöli camlarla vizeye girdim. ilkinde hafif kusur dediler ikinci vizemde filmleri fark etmediler bile ama tabi filmlerimde 5 yılda baya açılmıştı ve kaplayan arkadaş baya iyi kaplamıştı. en ufak bir kakma olmamıştı.

ama bu aralar trafik baya takmış durumda. haberlerde gösteriyordu takır takır döşüyorlardı. neyseki benim arka camlar kople kendinden koyu :))

fılmlı camla muayeneye gırebılırsın hafıf kusur olarak gecer.ceza yedıgınde sana men belgesı verıldıyse musade suresı bıtmeden fılmlerı söküp trafık subeden menı kaldırman gerekıyor.kaldırmazsan herhangı bır sorgulamada aracını baglarlar.fılmlerı sokup menı kaldırdıktan sonra tekrar fılm cektır bı sıkıntı olmaz.ben cumartesı gunu 140 tl ceza yedım ve 3 gun musadelı men aldım,pazartesı gunu fılmı sokup menı dusurtup aksamda tekrar yenı fılmlerımı cektırdım..:)trafık polıslerımız saolsunlar fılmlerım eskımıstı solmustu bı fırsat bulupta yenıletemıyordum onların sayesınde dun kendıme fırsat yaratıp bu ısı halletmıs oldum :))

Ben bu fikre katılmıyorum. İşimize geldiği zaman polisimize "aman komşum/arkadaşım bir yardım et", işimize gelmediği zaman da çorbacı denmiyor mu? Bizde polis yardım edince, ceza kesmeyince iyi-babacan oluyor etmeyince de kötü. Zırt pırt, en ufak bir şey için görevliler araya sokulunca o görevlilere olan saygınlık biter. Piyasa deyimiyle kıyakcılığın sonu ayakcılıktır, benim üzerinde durduğum husus bu.

Savaş abi size sonuna kadar katılıyorum. Ülkemizin gerçeklerini özetlemişsiniz..

Abi seninle aynı doğrultudayım fakat muayenede neden geçiyor bu film.Ülkenin durumu tartışılıyor madem öyle kurumlar neden birbirlerine uymuyor önemli olan sivri sineği öldürmek değil önemli olan bataklığı kurutmak böyle olursa vatandaş mecburen o yola koyuyor kafayı ki yer yer benimde hak verdiğim durumlar oluyor.

Geri