Filmlerden ceza yedim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hasang
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşları yalnış yönlendirmeyin konuyu karakolda görevli bir polise sordum böyle saçmalık olmaz ben hangi maddeye göre trafiğin koyduğu aracın tahdidini kaldıracağım dedi.yinetrafik denetleme kaldırırmış bilginiz olsun

Bende ilk defa böyle birşey duydum cam filmleriyle ilgili :s

rahat olun beyleeeer bütün arabalarımız siyah camlı ön camlarında bile film var sadece astranın ön camında film yok babam haftasonu ankaraya gitti geldi yolda toplam 4 tane çevirme varmış durdurmamışlar bile çok koyu olmamak kaydıyla istediğiniz gibi çekin filminizi trafikten men ediyormuş hayırıdıır ulaynn tavuğu kümesten mi alıyosunuzz?? rahat oluun

arkadaslar bı kaç yerden bilgi aldım ve kafam iyice karıştı...

kımısı trafik denetlemeye gidicen aracı göstercen diyo filmi yaptırdıgım yer ise tekrar muayene ve trafik denetleme ..net bir bilgi yok ve arac artık trafıkten men durumda...net bi bilgiye ulassam muayene ise hmn muayene için randevu alcam

bugun bi gazla filmleri söktüm..arka cam hariç...çektim hepsi geldi kopuk oluşmadı hiç....ama camlarda hep yakışkan kaldı...onlarıda tinerle temızlemem gerekıyor biraz ugrastım ama baya zorlucak benı...

Kardeşim sen en sağlamı al perde güzel araca uyumlu hem hepsiburada da var bod oto perde diye saygılar ceza derdin olmaz hem şık olur.

gayrettepe şubeye gıdıp men ı kaldırmanız gerekıyor sanırım onlar bakıyor ıstanbula.

ıstanbulda cok sıkmıyorlar sıs farıymıs cam fılmıymıs ben hıc denk gelmedım sımdıye kadar ıstanbulada cok sık gıdıp gelıyorum ankarada aynı sekılde rahat..kayserıde bu işin uzerıne cok dusuyolar sıs farı cam fılmı affı yook gordugu yerde yazarlar hemen.bıde tabıkı bındıgımız arabanında rolu cok buyuk ceza konusunda bi şahın gorsunler anında yazarlar ama cok luks pahalı arabalara pek ses cıkarmıyolar bızımkılerde orta sınıf araba oldugu ıcın ısımız bıraz sansa kalıyo bende 10 senedır fılmlı arabaya bınerım fılmden en fazla 10 kere ceza yemısımdır.

Kayseride 2-3 kavşağa bir kar kış yağmur bekliyor polis gördümü direk kenara alıyor belli yerler var oralardan geçmezsen sorun olmaz ama ışıklarda falanda motorlular denk geliyor burada denetim gayet sıkı yani adamlar dağın tepesindeki kent ormanının çıkısını kesmisler kimin aklına gelir başka çıkışta yok benim appler orda gitmişti.

BU ülkede problem aslinda kimsenin kanunlari bilmdediginden oluyor...cam filimi heryerde ne üdügü belirsiz markalardan cikin polisinde bilgisi olmadigindan kaynaklaniyor...madem avrupa kanunu getiriyorsun TÜV'ü getiriyorsun o zaman sunu kabul etmek zorundasin...markali tüv belgesi olan cam filimleri harici yasak getirsin milletde bosuna para harcamaz yalniz TÜV belgesi olan filim yapitrir veya yapar aldigi malin tüv belgesini aracinda tasir..sonucta avrupada izini var eger belgen varsa cünkü muaynede tüv o belgeyi ister...ve bu yalniz sag aynan varsa izinlidirki artik sag aynasi olmayan arac kalmadi...

geçen hafta atatürk havaalanı dış hatlar önünde çevirdi polis abi... cam filminden ceza yedim bende... hiç abartmıyorum ceza yazdıkları esnada yanımdan 30'un üzerinde siyah camlı araba geçti... ama hiç birine hiç bişey demedi polis abiler... tek bi sebebi var... ben istanbulda yaşıyorum ve plakam 06...

sonuçta 130 TL ceza yedim ve 3 gün içerisinde trafik şube md.lüğüne gitmemi ve camlarımın son halini göstermemi istediler. (bana gıcıklık olsun diye 3 gün süre tanıdı.)
bende işim gereği sürekli polis abilerle beraber olduğumdan, filmlerimi söktürmeden ve trafik şubeye gitmeden aranmamı kaldırttım. yani muayene falan gerekmiyor. şayet tanıdık bi polis abin yoksa, filmlerini söktürüp trafik şube müdürlüğüne gidiyorsun. orda bi memur gözünün ucuyla bakıp ona göre işlem yapıyor

gayrettepe şubeye gıdıp men ı kaldırmanız gerekıyor sanırım onlar bakıyor ıstanbula.

avcılar-beylikdüzü e5 yan yol üzerinde trafik şube var, avrupa yakasında bu işlemi yaptırabileceğin tek yer...

Geri