Filmlerden ceza yedim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hasang
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ya bu cam filmlerinin derecesi falan var diyorlardı hepsi mi yasak bunların.

polis ceze kesecegı zaman ruhsatı alın kaçın :)

bugun herseyi haleetım...ilk önce trafik denetlemeye gıttım..oradakiler muayene istasyonuna gıtmem gerektıgını söyledi bende gittim muayene oldum...oradaki kişiyede arka camda film duruyor camcıya sökturucem bılgın olsun dedım filmli yazma aracı diye rıca ettım...hepsini ben söktum bunu sökersem rezistanslar kopuyomuş dedım...ben bilmem girerken bu camın siyah oldugunu kameralar cekıyor gıt dısarıda sök yada az kusurlu filmli yazıcam dedi..ben orada bi hışımla söktüm...gel bak arabaya dedım...bakma tenezzülünde bile bulunmadı...hanı kamera hanı kontrol diyecektım neyse dedm çektım gıttım...aldıgım belgeyı trafik denetlemeya getırdım...orada memurun biri demezmı 2 ekıbın ımzası olan bı yazıdda olurdu...şarteller attı benım o sıra ...çünkü muayene harcı ödedım 136 ekstaradan...sonucta halloldu ama fılm yaptırcam dıyene aman ha sakın derım...5 sene kullandım anlatanlara bana bişey olmuyo der gecerdım basa gelınce çok can sıkıyor

hay bu filmi icat edene..
yasaksa sattırmasınlar arkadaş..
imal etmek serbest satmak serbers uygulatmak serbest filmle gezmek suç

hay bu filmi icat edene..
yasaksa sattırmasınlar arkadaş..
imal etmek serbest satmak serbers uygulatmak serbest filmle gezmek suç
aynen öyle ...herssey serbest haatta muayeneden geçicek kadar normal ama yakalanınca olmuyor

Bende camlardaki filmi sökecem havalar ısınsın ben polisten yasak değil arka cam rezistansı iyi ısıtmıyor o yüzden sökecem ve birde sevmedim filmi sevmediğim birşeyden ceza yemekte istemem
kanun kanun değilki getireni satana değil alanı yakalıyor

peki muayene ile ilgili bi sorum var. muayeneden hafif kusurlu geçen cam filmleri bi daha ki muayenede kusurun giderilmesi mi gerekiyor. yoksa yine filmleri hafif kusurlu mu geçiyor

ek: ayrıca app plaka geçiyor mu

peki muayene ile ilgili bi sorum var. muayeneden hafif kusurlu geçen cam filmleri bi daha ki muayenede kusurun giderilmesi mi gerekiyor. yoksa yine filmleri hafif kusurlu mu geçiyor

2 yıl önce vizeye filmlerle girmiştim. ön cam hariç tüm camlarda film vardı. kontrol eden arkadaş yanlızca arka camdaki film köşeden kalktığını gördüğü için arka camlarda film var yazmıştı angut :) hafif kusurla geçtik.

aynı filmlerle tekrar 2 yıl sonunda girdiğimde filmleri hiç farketmediler. tabi baya açılmıştı rengi. ama bu sefer hafif kusur bile yazmadılar.

ama vizeye girmeden önce sormuştum. bir önceki vizeden kalan hafif kusurlar noluyor diye. onalar siliniyor dikkate almıyoruz demişlerdiiii

yine aynı şekilde hafif kusurlu geçiyor bildiğim kadarıyla

Geri