Ynt: Fren disk sorunu
sn. tomocco size pm olarak gönderdim..tomacco link' Alıntı:hangi servise götürmüştünüz acaba?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sn. tomocco size pm olarak gönderdim..tomacco link' Alıntı:hangi servise götürmüştünüz acaba?
benim sorunum GM ile değil de daha çok servissel. neticede bu forumda aynı sıkıntıdan muzdarip olup, disklerini değiştirebilen arkadaşlarımızda GM onayı sonucu servislerinde değiştirebilmişler. Hangi seriste değiştirebildiklerini öğrenebilsem bende gidecem ama pek cevap gelmemiş..mertan link' Alıntı:Bu GM yüzünden bir daha Opel alırsam ne olayım battle_Teroriste
benim sorunum GM ile değil de daha çok servissel. neticede bu forumda aynı sıkıntıdan muzdarip olup, disklerini değiştirebilen arkadaşlarımızda GM onayı sonucu servislerinde değiştirebilmişler. Hangi seriste değiştirebildiklerini öğrenebilsem bende gidecem ama pek cevap gelmemiş..ercub link' Alıntı:[quote author=mertan link=topic=1545.msg39763#msg39763 date=1310543247]
Bu GM yüzünden bir daha Opel alırsam ne olayım battle_Teroriste
evet dogru şasi numarası ile bu bilgi GM ye gidiyor ama servisin de sorunu anlatma biçimi olayı çok degiştirir. yani bu diskler ileri derecede hasar görmüş derse GM yok banane ben bi kere yok dedim degiştirmem mi diyecek. oradaki serviste bulunan ustaların biraz daha bu olayı dogru duzgun izah etmesi ve müşterinin memnuniyetsizligini, magduriyetini beyan etmesi durumunda bence olaylar çok farklı olabilir.siz de mail göndermeyi unutmayınercub link' Alıntı:iyide bu disk sorunu çıkan diğer arkadaşlarımıza onay veren GM, neden benim aracıma bu onayı vermiyor. ayrıca GM'ye durumu bildirir bir mail hazırlayıp göndermeyi düşünüyorum. bakalım atık..