Fren disk sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan salihcaglayan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Fren disk sorunu

mertan link' Alıntı:
Bu GM yüzünden bir daha Opel alırsam ne olayım  battle_Teroriste
benim sorunum GM ile değil de daha çok servissel. neticede bu forumda aynı sıkıntıdan muzdarip olup, disklerini değiştirebilen arkadaşlarımızda GM onayı sonucu servislerinde değiştirebilmişler. Hangi seriste değiştirebildiklerini öğrenebilsem bende gidecem ama pek cevap gelmemiş..

ercub link' Alıntı:
[quote author=mertan link=topic=1545.msg39763#msg39763 date=1310543247]
Bu GM yüzünden bir daha Opel alırsam ne olayım  battle_Teroriste
benim sorunum GM ile değil de daha çok servissel. neticede bu forumda aynı sıkıntıdan muzdarip olup, disklerini değiştirebilen arkadaşlarımızda GM onayı sonucu servislerinde değiştirebilmişler. Hangi seriste değiştirebildiklerini öğrenebilsem bende gidecem ama pek cevap gelmemiş..
[/quote]

Aslında servise onayı gönderen yer GM. Servis kendi karar veremez bu işe. Siz başka servise gitseniz de plakanız şasi numaranız var GM de aynı kararı başka yere de gitseniz verecekler. Servis sadece raporluyor konuyu ve son kararı o kurum veriyor. Kesin hüküm vermemekle birlikte başka bir servise de gitseniz bu saatten sonra aynı başvuru diyerek onay vermeyecekler. Ben size aynı konu başlığı altında izlemeniz gereken yolu anlatmaya çalışmıştım sanırım.

araç ağırlığından yamuluyrodur. diskin malzemesi o kadar ağırlığı taşıyacak mukavemete sahip değildir

iyide bu disk sorunu çıkan diğer arkadaşlarımıza onay veren GM, neden benim aracıma bu onayı vermiyor. ayrıca GM'ye durumu bildirir bir mail hazırlayıp göndermeyi düşünüyorum. bakalım atık..

ercub link' Alıntı:
iyide bu disk sorunu çıkan diğer arkadaşlarımıza onay veren GM, neden benim aracıma bu onayı vermiyor. ayrıca GM'ye durumu bildirir bir mail hazırlayıp göndermeyi düşünüyorum. bakalım atık..
evet dogru şasi numarası ile bu bilgi GM ye gidiyor ama servisin de sorunu anlatma biçimi olayı çok degiştirir. yani bu diskler ileri derecede hasar görmüş derse GM yok banane ben bi kere yok dedim degiştirmem mi diyecek. oradaki serviste bulunan ustaların biraz daha bu olayı dogru duzgun izah etmesi ve müşterinin memnuniyetsizligini, magduriyetini beyan etmesi durumunda bence olaylar çok farklı olabilir.siz de mail göndermeyi unutmayın

ağırlıktan yamulsa tüm araçlarda yamulur o zaman
bence daha farklı bir sebebi olmalı

bence de daha başka bir sebep olmalı, buldum !! salih sana nazar değmiş dostum ,aracını nazar etmişler ;D

GM Türkiye'den Tuğba hn. ve Opel Odak müşteri temsilcilerinden Cevdet bey ve Mustafa usta sayesinde, 1 hafta boyunca sürdürülen telefon-servis trafiği bugün sonuçlandı ve ön fren diskleri ile fren balataları garanti kapsamında bugün değiştirildi.  thnxx

Ayrıca serviste iken periyodik bakım fiyat listesine bir göz atayım dedim. Astra J 1.3 tabloda yoktu fakat 1.4T için 60.000 bakım fiyatı bana oldukça pahalı geldi. 1.250 tl..insignia turboda 60.000 bakım 1.150 tl. idi. 

Geri