Bugün Aydın'da servisteydim.Benim arabamda da ses vardı.Kaliper falan sanmıştım.Belki o kaliper sesleri de benim asıl sorunuma dahildi.Ben daha önce de servise gittiğimi ve Aydın'daki serviste kaliperlerimin burçlandığını söylemiştim.Kaliperler burçlanmamış arkadaşlar.Onun yerine yağ sürmüşler.Bu yağ yeni bir çareymiş.Öyle söylediler bana.Kaliperleri burçlatmak dahi kesin yada kalıcı bir çözüm olmadığını söylediler.Tamam diyelim ama bana burçlandı demek neydi ki öyle.Kızdım,söylendim.Zaten serviste yapılanların,garantiyle ilgili olan işlerinde yapılan işle ilgili faturalarda birşey yazmıyor.Anca imza attırıyorlar.Hepsi bu.Rezillik ya.Başka birşey değil! O ses kaliperlerden gelmiyormuş.Onda bir sıkıntı yok dediler.Meğer benim hem ön,hem arka amorsitörler patlakmış.Arabayı alalı 3 ay oldu.Arabam 2010 Mart çıkışlı.Ben öyle amorsitör patlatacak şekilde araba kullanmadım.Satın aldığım ailenin de tanıdığım,bilebildiğim kadarıyla hoyrat araba kullanacak insanlar olmadığını düşünüyorum.Sonuç haftaya belli olacak.İnşallah garanti dahilinde amorsitörlerim değişir.