Fren Kaliperleri Ses ve Çözümleri (Video&Fotoğraf)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan drwaverunner
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Fren Kaliperleri Ses ve Çözümleri (Video&Fotoğraf)

arkadaşlar bu kaliper sesi benim aracımda da bir hayli fazla. aracın sesleri(kaliper ve kabin içi tıkırtılar) bende özellikle pencereler kapalıyken daha fazla duyuluyor. büyük çukur gibi tek bir darbeden ziyade kilit taşı veya bozuk yolda frekansı sık bir vuruntu sesi gibi..  önümüzdeki hafta 15000 bakımına giricem izmirde. EGEM'e götürmeyi planlıyorum. bu sorunu kesin olarak çözecek önereceğiniz İZMİR OPEL SERVİSİ VARMI? şimdiden teşekkürler

slm arkadaslar benimde aracta değişti edirne kale servisinde ama ben bu sesi duyamadan usta duydu ve sağolsun daha 500 km iken değişti,
bu arada servisime buradan ve ümit ustaya thnxx

gozgozlu35 link' Alıntı:
ben bu sesi duyamadan usta duydu ve sağolsun daha 500 km iken değişti

Demek böyle servisler de var... 3bravvo İnanması güç gerçekten, sizin adınıza sevindim.

allah herkese sizin servis gibi servis ustaları nasip etsin gozgozlu35 kardeşim

tesekkur ederim arkadaslar edirne servis ve satiş olarak yeni açıldı ve anladıgım kadarı ile opel in yeni bir servis anlayısı üzerine gore yapılandırılmış,servis muduru,satıs temsilcisi,ustaları ilgili. dediğim gibi randevusuz gittim alarmın ordan gelen tıkırtı için ama ümit usta kendi buldu kaliper pimi olayını kampanya var değiştirelimmi dedi ok verdik bitti umarım opel bu servis rezaletini çözer.
darısı boyle sorunları olanların çabucak sorunları diyelim

tüm kaliper sesi ve çözümleri ile ilgili bilgileri tek bir başlık altında topladım
bundan sonraki kaliper sesi problemlerini buradan paylaşalım lütfen..

diğer bir yerde yazdım ama kaliper iyilleştirmesi başarılı oldu. 5 gündür ses yok. umarım da tekrar olmaz.

limnili link' Alıntı:
diğer bir yerde yazdım ama kaliper iyilleştirmesi başarılı oldu. 5 gündür ses yok. umarım da tekrar olmaz.
probleminizin çözülmesine sevindim
gözlemlerime göre iyileştirme yapıp kaliper sesi kesilen araçlarda şu ana kadar
sonradan tekrar ortaya çıkma durumu pek olmadı
inşallah sizin bu çözümünüzde kalıcı olur..

umarım öyle olur. teşekkür ederim

Benim araçtaki sesler kaliper  sesi midir bilemiyorum.Aracında kaliper sesi olan birinin seyir halindeki aracının videosunu çekip burada paylaşırsa pek memnun olurum.

Geri