Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fren Kaliperleri Ses ve Çözümleri (Video&Fotoğraf)
Ynt: Fren Kaliperleri Ses ve Çözümleri (Video&Fotoğraf)
geçen salı aracımı ilk kez yıkamaya verdim. o da ne.? oyle bir ses varki aracın içinde... ağlayacaktım wallaha... soyle gaza dokununca dizel motorun hafif titreme sesi varya.... ön cam sanki yerinden oynamış ta bu titreşim camı çerçeveden çıkaracakmış gibi bir sess....
aracı sağa çektim, kontrol ettim bir sorun yok camda.. battle_Teroriste meğer eşkiyalar ön camı silerken aracın yagmur sensorunun oldugu plastik aksama dokunmuşlar herhalde.. o cama lokur lokur diye dokunuyor. ses ondan kaynaklanıyormuş.. walll.. biraz bastırdım uzerine de geçti ses.. çok fena tırsmıştım. ön konsolde bir sorun oldu diye... 011zaa
Ynt: Fren Kaliperleri Ses ve Çözümleri (Video&Fotoğraf)
yok abi bugun ısten geldık ten sonra olduu gecen sesnle bulusmaya gelıcegım zamanda oldu bu arada halıl abı plakalık aldım oda sıgmadı bende on plakayı tasladım bı yarım santım oyle sade plakayı vıdaladım gıttı ,arkadakı yazılarıda söktüm