Gene zam...

yaw banane TRT denki evimde kullandığım elektrik faturasından bile TRT ye pay kesiliyo, TRT de benden,bizden faturalarımızdan aldığı parayla abuk sabuk, kimsenin izlemediği programlar yaptırarak bazı yapımcı firmaları zengin ediyo,,, yakıtı %70 i vergi zaten,,,,

dünyanın en pahalı yakıtını kullan,
dünyanın en pahalı etini ye,
dünyanın en ucuz hayatını yaşa...

katiliyorum.

baska bahane bulunamadi ve misirdaki olaylari ortaya koyuyorlar. Sanki Petrol Misirdan aliniyor.

ulannnnn zonguldak da 3.39 olan mazot 3.47 olmuş

mısır da isyan çıktı benzin zamlanır petrol bitiyo denilir benzin zamlanır .... bu böyle giderrr bizde artık her şeye alıştıkk sol yanağımıza tokadı yedik sağ tarafa da vurun diye bekliyoruzz ses seda yokkk

Of of ne olacak sonumuz..

Çok mu zenginiz? Neden bizim sesimiz hiç çıkmıyo anlamıyorum ki. Anca 1 günlük protesto adında yakıt almıyoruz, ondan da çoğu kişinin haberi bile olmuyor. Kıçımızdaki donu bile yakında vergi olarak istiycekler, al paşam biz donsuz da gezeriz deyip vercez.Kusura bakmayın konuşma tarzım için, olanları sindirmek zor.

hay zamınıza bende bugün niye 3.43 kuruş yazıyor diyordum alırken sokağa dökülmek lazım artık

Helal olsun şu iktidara vallahi, o kadar çalışıyorlar ama gene de bizlere yaranamıyorlar. Adamlar bizler için sabahlara kadar aç susuz bir şekilde çalışıyorlar, ne yapıp etsek de şu akaryakıta, tekel ürünlerine okkalı bir zam yapsak, vatandaşın cebine elimizi biraz daha atsak diye adeta yılan gibi havayı kokluyorlar. Beni öpen herkesi ben de canı gönülden öpüyorum.

2 gun once bagdat caddesınde gazlarken saat 2 cıvarlarında benzınlıgın onunde ısıklarda durdum , fıyat tablosundakı fıyatları orada calısan gozumun onunde degıstırdı..

dünyanın en pahalı yakıtını kullan,
dünyanın en pahalı etini ye,
dünyanın en ucuz hayatını yaşa...

simdiye kadar katildigim en guzel yorum mukemmelsin abi...

Sonunda kan çıkacak kan.. :mad::mad:

Geri