artık yazacak birşey bulamıyorum en güzel cevabı levent abimiz veriyor
paylaşım için teşekkürler,levent kırca çok güzel değiniyo ama farkeden bişey yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
artık yazacak birşey bulamıyorum en güzel cevabı levent abimiz veriyor
Karadenizde petrol yakında kendisi çıkıcak dışarı.. 4yanımızdan petrol çıkıyor bizde yokmuş.. inanmak zor. Azerbaycan bile adam oldu petrol sayesinde...
Kimbilir neler dönüyo beyler yapıcakta hiç bişey yok bence..
ben bu işin ustasıyla konuşdum adam yer bilimci pek çok diyarbakırda açılan kuyularında başında bu arkadaş vardı.. petrol yo değil petrol var ama her çıkan damarın arz talep oranını karşılamıyorsa o damar tamamen zarar olduğu için kapatıyorlar..
yani bir kuyuda 1 yıllık petrol var ise bu o kuyuya yapılan masrafı karşılamıyorsa kapatıyorlar dünyanın her yerinde de bu böyle.. bu bir kuuyla kalmıyor çünkü o kuyu için boru hattı çekiliyor minik rafineriler kuruluyor arıtma tesisi kuruluyor v.b..
birde petrolün kalitesi var belli bir kalitenin altındaki petrolde bir işe yaramıyormuş onlarda kapatılıyormuş.. bu kuyu açma işleri çok masraflı her boş çıkan kuyu büyük maddi zarar uydulardan alınan verilere göre bile iyi bir şey çıkmıyor buda bizim kısmetimiz..
Abi cahilliğimi mazur gör de bişey sorcam bu az buçuk çıkan petroller öyle yada böyle toplanıp bir yerde birleştirilemezmi?Kuyu hesabı çekip tırlara doldursalar gidip başka yerde işleseler
Biz mısırdaki gibi sokağa dökülmedikce isyan cıkarmadıkca hangi hükümet hangi yönetim gelirse gelsin gene zama zam der aynen DURMAK YOK ZAMA DEVAM diyecektir
ama en sonunda mısır gibi olacaklar ve mısır gibi olmamızı bekleyen kargalarda leş arayacaklar ülke içinde o olacak ondan sonra gelde çık işin içinden
çok kötü senaryolar oldu umarım hiçbiri olmaz
Abi cahilliğimi mazur gör de bişey sorcam bu az buçuk çıkan petroller öyle yada böyle toplanıp bir yerde birleştirilemezmi?Kuyu hesabı çekip tırlara doldursalar gidip başka yerde işleseler