Gene zam...

Havalı bir tanımlama ile başımızdaki abilerimiz bu tür taşımacılığı ekonomik açıdan rantabl bulmazlar, ama nedense 6-8 silindirli, devasa boyutlu motorlara sahip, su gibi yakıt tüketen ultralüks makam araçları onlar için son derece ekonomiktir :mad:. Özellikle ülkemizde damlası bile dünyanın parası olan, düşük kalitedeki petrolden bile bir şekilde faydalanmak gerekir. Sanki kullandığımız her ürün çok mu kaliteli? Çok bilmiş bürokratlar ülkeye işte böyle zarar veriyorlar (en basit örnekle işte Devrim arabasının geldiği durum :(). Beğenmediğimiz Çin malları bile yakında Türk mallarından daha kalteli olmazsa ben de adam değilim.

Açılan her zam konusunda başımızdakilerle ilgili bir sürü yorum yapmışımdır ben bıktım açıkcası..Memleketteki gidişatın bozukluğu ve çifte standart devam ettiği sürece ilk fırsatta yurt dışına çıkcam..Sinirlerim kaldırmıyo abi böyle şeyleri..
Hep söyledim yine söylüyorum "Ev kirası elektrik su market alışverişi benzin masrafı vergi gibi bir sorunu olmayan bir insan aylık 10 15Bin ile nasıl geçinemezde her fırsatta kendi maaşına zam yapar!" Hiç yüzleri kızarmadan açlık sınırını 2Bin yada 2.500 gibi bir rakam olarak açıklayıp asgari ücreti açlık sınırının neredeyse 4te biri oranına çekiyorlar bu insan bu millet nasıl yaşasın?

elektrikli araba alıcaklarada müjde %84 vergi varmış elektrikli arabalarda :D

bizden petrol çıksa ne olur vergileri dayadılarmı yine 3 tl nin üstünde olacak

bu gün haberlerde izledim ilk eylem yapılmış ankarada benzin zamlarına karşı :D hadi hayırlısı inşallah devamı gelir..

ben şöyle düşünüyorum aslında her kezden farklı ne kadar çok zam gelirse bu zamlardan ak parti tabanındanda destekçilerindende artık ak partiye şikayet gidicekdir nedenide ak partinin sağlam kalantor destekçileri içinde kesin nakliye transport taşıma ulaşım yada benizn mazotla çalışan makinalarla iş gören fabrikatörler vardır bir noktadan sonra bu fiyatlar bu insanlarıda rahatsız eder bunların çevresinide rahatsız eder.. işde o noktada artık tabandanda baskı oluşur..

şu anki hükümetin en basitinden yapabiliceği şey biodizel üretiminin serbest bırakıp teşvik etmesi olucakdır en azından kendi bio dizelimizi kanola bezelye fındık gibi şeylerden üretebilirsek bu köylüyede yarar köylüde ekip biçer kazanır fiyatlarda epey ibr düşer..

:kop:Yahu alistik artik sok olmuyor sasirmiyoruz siz hala alisamadinizmi? :D
yok ülkede benzin ciksa imis yok elektrikli arac imis bunlara pek heveslenmeyin bunlar olsa bile benzin inmez :D elektrikli ise alirken iyi bir kazik vergi arti ona uygun elektrik vergisi km basina :D bir seyler bulurlar alisin artik

altın yumurtlayan tavuğu kesmezler

mazota %5 zam var bu gece

arkadaslar bu gece maxot 3.75 olacak bilginize!!!!!

benzin zammından sonra mazot zammıda kaçınılmazdı.. bu gidişle benzin mazot eşitlenicek

dengelidir bu işler arayı fazla açmazlar.. ardındanda lpg ye zam yaparlar ayıp olmasın diye.

Geri