Gene zam...

Aslında istanbulun en merkezi yerlerınde toplanıp oynama protestosu yapabılırız herkez kendı aracından muzık acar :D Zamlara oynayarak girdik deriz :D Parasıyla değil mi yahu :D

Ben üşenmeden çıktım gittim depoyu fulledim, ordaki pompacıya da sordum bu gece zam varmı diye :D %90 var abi dedi :D ohh dedim içim rahatladı 10 TL kardayım diye :D

bp nin internet sitesinde yeni fiyatlar var arkadaşlar.

4.3.2011 den itibaren

motorin (diesel) 3.62 TL
motorin (ultimate) 3.68

Ben üşenmeden çıktım gittim depoyu fulledim, ordaki pompacıya da sordum bu gece zam varmı diye :D %90 var abi dedi :D ohh dedim içim rahatladı 10 TL kardayım diye :D

yok deseydı gerı donseydın :D

bende su basket macı bıtınce alayım barı :D

İnadım inat 5000 cc lik klasik amerikan almaya karar verdim, hem de LPG'siz olacak :kop:. (doktor beni ararsa içerideyim, seslenin hemen gelirim :D)

abi zaten inan yüksek hacimli araç almak daha mantıklı bağla lpg ye yüksek hacimli araçlar lpg de çok az yakıyor lpg bu tür araçlarda 1.6 2.0 araçdan çok daha verimli yani daha ekonomik :D :D hiç olmassa keyfine zevkine göre arabaya binmiş olursun..

gidip 2 arabaya da alıcam şimdi, devletin cebine gireceğine bizim cebimize girsin..

bp harıcındekı dıger ıstasyonlarda henuz gorunmuyor sıtelerınde.mac bıtene kadar gorunsede gıtmekten kurtulsam

gömü ay sonunda kredi kartı ekstresi olarak gelicek :D

Geri