Gene zam...

gittim aldım opetten.aytemızden alıyordum.oraya zam gelmıs 3.44 olmus.12 kurus zam geldıgını soyledı pompacı.opete gıttım ben de 3.49 dan aldım 28 lıtre :)

eee herhalde yalan soyleyecek degiliz ya hasan
amac forumdakilere faydamiz olsun
3,55 den son kez mazot aldim bende

gece 00:00 dan once pompaya yansitiyorsa lisansini bile alirlar aslinda sikayet edeydin

Murat senin yalan soyleyecegıne ınanmam zaten yahu.sadece nerden aldın bılgıyı dıye sormustum :) eyvallah sağolasın hem gezmıs oldum ıkı dakıka hem mazot almıs oldum.aytemız zaten fason gıbı bısı kapansa nolur kapanmasa nolur yazık. hem oraya muhtacım ben daha kapanmasnlar.zamdan sonra opet 3.69 aytemız 3.44 :D bırde senın neden 3.55 onu merak ettım.konya pahalımı bu kadar

evet konyada bp 3,55 opet de 3,52 ama ben bp den baskasina gitmiyorum mutfak malzemelerimi hep oblar hediye etti ihanet edemem onlara :)
isim geregi petrolcu cok ya sms gelince onlara mesaji bana da atiyolar

lanet olsun bu düzene..Dünyadaki petrol kaynaklarının %60 ını elinde bulunduran ülkelere bu kadar yakın olup bu kadar pahalı akaryakıt kullanmak ne kadar saçma ve sinir bozucu..Ekonomisi diken üstünde olan, en ufak gelişmeden olumsuz etkilenen başlıca gelir kaynağı ötv olan bir devlette yaşamak da bi o kadar sinir bozucu!!

Bizde şans yok arkadaş. Ne zaman dizel alsak ekonomik diye yakıt fiyatları tavan yapıyor. 3 sene önce doblo aldığımız da 3.30 ları görmüştü yine :D

Doldurmayan kalmasınnn :D

son 13 dakika :D

Geri