Gene zam...

ya zaten mazota zam geldı bu Libyadakı olaylardan dolayı.hattab8 kurus geldı heralde.bayadır gıtmıyorum ıstasyona.sımdı bu neyın nesı yahu. Eren bu aksamlık aldık ya hanı. bır daha kı sefere yenı zam gelırken alacagz, boylece bu fıyat uzerınden kara gecmıs olacagız :) dustugumuz hallere bah yahu yazık

Evet hatta daha geniş düşünelim bence , bu zamdan sonra kesin yeniden bir sonraki zam geleceğine göre aşağı yukarı bir diğer zamda 4 tl i bulur .. Onu bulana kadar hep fullıyelım , ee kardayızz :D

Evet hatta daha geniş düşünelim bence , bu zamdan sonra kesin yeniden bir sonraki zam geleceğine göre aşağı yukarı bir diğer zamda 4 tl i bulur .. Onu bulana kadar hep fullıyelım , ee kardayızz :D

:kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop:
ıste bu ıste buu.bıze ogretılmek ıstenen buu. mevcut durum hep en ıyısıdır.daha ıyısını beklemeyın.

ben şu motorumu alıyım da km de 2.5 yakmaya başlıyım :D

petrolculere saat 17 de sms gonderdi bp 3.75 olacak diye bilgi kesin yani hasancim maalesef

ülkenin birinde patisah veziri cagirtir ve emreder:
sunlara bunlara zam yapin,sonra halkin durumundan bana haber ver der...
vezir zamlari aksaltmadan yerine getirir ve patisah huzuruna gelir...
patisahim zamlari yaptim halk ah vah birbirlerine sikayette bulunuyor der.
Patisah güzel der ve hemen yine zam yapin ve halkin durumunu bana bilidrin der.
zamin ardindan vezir patisahin huzuruna gelir ve halk mizildaniyor zirliyor birbirlerine sikayet ediyor der...
Patisah o zaman yine zam yapin der ve vezir mallara zam yapar tekrar patisahin huzuruna gelir...
Patisah sorar ne haber? vezir artik halk sikayet etmiyor,zirlanmiyor hirlanmiyor birbirleri ilede konusmuyorlar der..patisah eee ne yapiyorlar o zaman der?
vezir artik sokaklara cikip oynuyorlar der..
aman vezirim bu kadari yeter baska zam yapmayalim der..
iyide bizde oynayan yok konusmayan yok zirlanmayan yok.. :D
patisah da habire zamini oynuyor oda hakli :kop:

Zarardan elde edilen kar :)

ama aklıma bır sey takılmadı degıl.mazot suan manısa ıcın 3.49 opette.buna %5 zam gelırse 3.75 yapmaz kı???? zam demekkı %5 degıl %7 cıvarı olacak. ben cok cıddı soyluyorum ve bunu yapamamak ıcın hıcbır nedenım yok.mazot 3.75 olsun dunyanın en az yakan aracı benım aracım olacak kapının onunde bekleyerek.yok artıkdaha neler.arabayı aldıgımızda benzın 3.75 tı yahu

......iyide bizde oynayan yok konusmayan yok zırlamayan yok.. :D
padişah da habire zamini oynuyor oda hakli :kop:

Oynamasına oynayacağız ama yeni gelin misali yerimiz çok dar :kop:.

ülkenin birinde patisah veziri cagirtir ve emreder:
sunlara bunlara zam yapin,sonra halkin durumundan bana haber ver der...
vezir zamlari aksaltmadan yerine getirir ve patisah huzuruna gelir...
patisahim zamlari yaptim halk ah vah birbirlerine sikayette bulunuyor der.
Patisah güzel der ve hemen yine zam yapin ve halkin durumunu bana bilidrin der.
zamin ardindan vezir patisahin huzuruna gelir ve halk mizildaniyor zirliyor birbirlerine sikayet ediyor der...
Patisah o zaman yine zam yapin der ve vezir mallara zam yapar tekrar patisahin huzuruna gelir...
Patisah sorar ne haber? vezir artik halk sikayet etmiyor,zirlanmiyor hirlanmiyor birbirleri ilede konusmuyorlar der..patisah eee ne yapiyorlar o zaman der?
vezir artik sokaklara cikip oynuyorlar der..
aman vezirim bu kadari yeter baska zam yapmayalim der..
iyide bizde oynayan yok konusmayan yok zirlanmayan yok.. :D
patisah da habire zamini oynuyor oda hakli :kop:
bu gece cıkıp oynamaya baslayalımmı.matrax gıbı bı akım baslatalım barı.her sehır orgutlensın bır mekanda cıkıp muzıksız oynayalım.manısa ıcın 8 parkın orası bıcılmıs kaftan.ben varım :)

ben şu motorumu alıyım da km de 2.5 yakmaya başlıyım :D
İnadım inat 5000 cc lik klasik amerikan almaya karar verdim, hem de LPG'siz olacak :kop:. (doktor beni ararsa içerideyim, seslenin hemen gelirim :D)

Geri