- Konuyu Başlatan
üşünmeden yazmışsın ya alkış sana
bu ülkede duyarsız kaldıkça aman boşver dedikçe bu ülke hep durur ilerleyemez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
üşünmeden yazmışsın ya alkış sana
Bu sitede bana ya da yönetime kızıp site kuran arkadaşlar hep oldu. hatta İtec başka bir x opel sitesinden modken banlanmayı başarabilmiş bir arkadaş. Site kurmasında ne yapsın. Ama anlamadığım şey bu sitede benle ya da yönetimle sorun yaşadıklarında gitmeyi göze alan en son kişi olmasıydı. yani herkes üyelik iptali istedikten sonra e bende gideyim bari der gibi oldu gidişi. şimdide herkes onun için çalışıyor. Bana ilginç geldi
sadece pm le reklam yapmalarını ayıplıyorum ama bu bizim sitemizin büyüklüğündendir. bu kadar kaliteli üyelere başka adresten ulaşamazlar
bu ülkede duyarsız kaldıkça aman boşver dedikçe bu ülke hep durur ilerleyemez
Sende vermişsin çoşkuyu Mustafa...
Başkan ve seni siyaset arenasında güzel günler bekliyor...
Mustafa;
Sen gerçekleri belki daha dün öğrendin ama ben 1 ay önce herşeyin farkındaydım kardeşim.. Tezgah güzel kurulmuştu (ya da bazıları öyle zannediyorlardı ) Allaha çok şükür kimsenin yüzüne konuşmaktan korkmadık,kaçmadık.Bazıları gibi riyakar olmadım,kimsenin arkasından iş çevirmeye kalkmadım.Saygıyı hakeden herkese saygı ve sevgimi esirgemedim.Yine söylüyorum kralıda gelse yan çizdiremez..
6 senedir bu forumun üyesiyim,bırak sanalı yüzlerce insanla yüzyüze tanışma fırsatım oldu.Ben en iyi dostumu bu forumdan kazandım.Maddi anlamda cebinde 50 lira olsa 25 lirasını bölüşecek değil 50 lirasınıda banada verecek,manevi anlamda - Hadi gel ama sonunda ölüm var dediğimde sebebini sorgulamadan geecek kadar dost canlısı adamı bu forum sayesinde tanıdım.. Sayısını bilmediğim kadar çok arkadaşım var burada.. Ben kolay insan severim,çabuk güvenirim.Hata mıdır? Bazen.. (anlayana)
Bizim üye sıkıntımız yok ki. Kaliteli arkadaşlar lazım bize. Onlarda şu an forumdalar zaten
Mustafa;
Sen gerçekleri belki daha dün öğrendin ama ben 1 ay önce herşeyin farkındaydım kardeşim.. Tezgah güzel kurulmuştu (ya da bazıları öyle zannediyorlardı ) Allaha çok şükür kimsenin yüzüne konuşmaktan korkmadık,kaçmadık.Bazıları gibi riyakar olmadım,kimsenin arkasından iş çevirmeye kalkmadım.Saygıyı hakeden herkese saygı ve sevgimi esirgemedim.Yine söylüyorum kralıda gelse yan çizdiremez..
6 senedir bu forumun üyesiyim,bırak sanalı yüzlerce insanla yüzyüze tanışma fırsatım oldu.Ben en iyi dostumu bu forumdan kazandım.Maddi anlamda cebinde 50 lira olsa 25 lirasını bölüşecek değil 50 lirasınıda banada verecek,manevi anlamda - Hadi gel ama sonunda ölüm var dediğimde sebebini sorgulamadan geecek kadar dost canlısı adamı bu forum sayesinde tanıdım.. Sayısını bilmediğim kadar çok arkadaşım var burada.. Ben kolay insan severim,çabuk güvenirim.Hata mıdır? Bazen.. (anlayana)
Bizim üye sıkıntımız yok ki. Kaliteli arkadaşlar lazım bize. Onlarda şu an forumdalar zaten
kalite ortada abi biz burdayız o güzel insanıda tanıyorum sanırım ama o insana bile yani yaptılar