Geri vitese girerken ses gelmesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mazlumas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Geri vitese girerken ses gelmesi

dinojasie link' Alıntı:
sn vigilante benim de sorunuma böylelikle cevap vermiş oldu. teşekkürler.( bende soguk havalarda vites geçişlerinin cok sertleştiginden bahsetmiştim). Yalnız antalyaya soguk demezseniz sevinirim. biraz gocunuyorum da  005hihih

Eeevet yaa soğuk bence sizin oralarda. Oralarda bırakın motor yağını-radyotör suyunu Büyük rakı içindeki alkol bile donar 

dinojasie link' Alıntı:
sn vigilante benim de sorunuma böylelikle cevap vermiş oldu. teşekkürler.( bende soguk havalarda vites geçişlerinin cok sertleştiginden bahsetmiştim). Yalnız antalyaya soguk demezseniz sevinirim. biraz gocunuyorum da  005hihih

:D

Bende de 2. vites sabah ayazında zor geçiyor..

Gerçektende oraları düşündümde biz burada yaz yaşıyoruz :)

arkadaşlar söylendiği gibi garç sesinin çözümü 1. vitese takıp geriye takmak veya geriye takarken mandalı çekip sola dayalı tutup biraz bekledikten sonra geçirmek (araç durur halde iken), bu bilgiyi servise gittiğimde ögrendim.

Hakan Bey in de dediği gibi önce 3 e sonra geriye atın, şuana kadar bulabildiğimz en iyi çözüm bu :)

markopasa86 link' Alıntı:
Hakan Bey in de dediği gibi önce 3 e sonra geriye atın, şuana kadar bulabildiğimz en iyi çözüm bu :)

+1

arkadaslar bu sorunla bende servıse basvurdum bana ısmını bılmedıgım degısık bı parca tarıf ettı sarı renkte oluyormus opelın hıc bir modelınde bu kullanılmıyormus ve cozumu sadece surucude vitesi geriye takmadan once 2 sanıye bekleyıp ole alıyormusuz

valla forum sayesinde 3. vites olayını öğrendiydim bir yıl önce artık elim otomatikleşti aracımı yeni çalıştırdığımda bile direk 3 e atıp sonra geri vitese atıyorum o zamandan beri de o sesi hiç duymadım

Geri