German Style Corsa

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ulash34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
onlar pek önemlı degıl bence bölede güzel kırmızı siah sonraki işlemler :)
aklımda çok şey varda tek 1 sıkıntım var o hallolursa 1 2 ay içinde biticek işim

teşekkür ederim.çok istedim oldu türkiede tek kt4 lü corsa :) yurt dışındada hiç görmedim ben şahsen orada yorum yapamıcam ama ordada görmedim çok arastırdım :D

9 numaralı forum kuralına uymama konusundaki ısrarınızı sürdürmeniz halinde ilgili mesajlarınız silinecek ve yönetimimizin uygun görüldüğü miktarda ceza puanı verilecektir. Lütfen forumu messengervari kelimelerle kirletmeyin.

9 numaralı forum kuralına uymama konusundaki ısrarınızı sürdürmeniz halinde ilgili mesajlarınız silinecek ve yönetimimizin uygun görüldüğü miktarda ceza puanı verilecektir. Lütfen forumu messengervari kelimelerle kirletmeyin.

okudum merak etmeyin.böyle saçma polemik yaratıcakta değilim bir şeyede direnmiyorum ısrarda etmiyorum..ama herseyi bir anda istedğimiz gibi yapamayız. bir kere uyardınız birşey demedim yazımı düzelttim arada yine eksik yazıyorsamda affola.zamanla herşey sayın admin

jantlar yakışmış kazasız belasız

jantların yakışmış güzel duruyor kazasız belasız cezasız inşş
ama resimden gördüğüm kadarıyla jantların etli sürtme yapabilir 3-4 kişi binince , yay takarsan eğer araban yürümez haberin olsun

jantların yakışmış güzel duruyor kazasız belasız cezasız inşş
ama resimden gördüğüm kadarıyla jantların etli sürtme yapabilir 3-4 kişi binince , yay takarsan eğer araban yürümez haberin olsun

6 kişi bindik hiç bi sürtme olmadı amortisörleri sertleştirdim sadece..arkayla pek ugrasmıcam önden basıcam yere ön ve arkaya kamberi verdigim zaman yaya gerek kalmıcak zaten

bu arada etli sürtme derken ? :S

Geri