gıcırtı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kaan67
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şahinler yapmıyor kardeşim bu sesi ama astramdan geliyor. gösterdiğim şahıslar kışın normal, önemli bi sorun değil diyorlar. Nasıl önemli değil..insan arabadan soğuyor ya..

:) benim eski vectramdan da sag taraftan gelirdi, helezon yayi esneme sirasinda langir lungur ediyodu sonra oraya hortum lastik falan koydular yumusak ama dayanikli olsun hesabi. Sonra duzeldiydi

Astra h larda var bu ses 3 kere gittim servise ancak yaptılar arka tekerlerin şaseye bağlandığı yerdeki plastik yapıyormuş

kolay

aynı sorun benim astrada vardı 30 YTL ye halloldu.iki tane lastik var sanırım denge çubuğuna bağlı olanlar yarım saatlik bir iş gacırtı kesildide rahat ettim

Araç soğuksa zaten bunu ilk etapta yapıyor. Örneğin gece don yaptı. Sabah bin arabaya gir kasise bakalım nasıl bir ses geliyor yaylardan:):):)

Bence kafaya takacak birşey yok eğer araba ısındıktan sonra geçmiyorsa sorun var demektir, geçiyorsa sıkma canını sorun yok....

yezocan' Alıntı:
tümseklerden geçerken ses geliyorsa viğraj demir lastiklerin kurumuş ses yapıyor olabilir.onları yağlatman yeterli gelir bence

cevap verilmiş işte budur :alkis:
sabahları daha çok yapar astra corsa fark etmez
ben ikisindede bu sesi sabahları duyuyorum

iki sebepten olabilir; viraj demir lastikleri kurmuştur (ki benimki de öyle olmuştu) yağlat hiçbirşey kalmıyor. birde soğukta yapabilir ama biraz gidince birşey kalmıyor. yani ciddi birşey değil.

evet benimde sabah 6 da okula giderken her zaman karşılaştığım ama öğlelleyin kaybolan bir ses..muhtemelen soğuğa bağlı...

Geri