Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Abi buralardayım da forumda konulara hakim olamıyorum yeni gördüm daha. Ben aşağıdaki videodan yardım almıştım. Sorun olursa online olduğum sıralar teamviewer ile bağlanıp yardımcı olabilirim.
Aracın üzerinde bulunan tüm tesisatın yapısı, devrelerin detaylı şemaları, motor ve mekanik detaylı teknik bilgiler ve görseller vs. Ben kumanda ile farklı komutlar vererek çeşitli fonksiyonlar çalıştırmayı düşünüyorum ama zaman bulamıyorum. İlk işim kapı açma tuşuna uzun basarak farları yakmak olacak. Sonrasında koltuk ısıtma montajı ve yağmur-far sensörü montajı düşünüyorum. Yağmur sensörüm geldi bile
Hadi ya. En azindan sunroof kumandadan kapanabiliyorken acilamasi kotu. Ekstra parca gerekecegini dusunmemistim. Bu program ile yapilabilecek ekstralari kesfettikce bizide bilgilendir ustad.
Hadi ya. En azindan sunroof kumandadan kapanabiliyorken acilamasi kotu. Ekstra parca gerekecegini dusunmemistim. Bu program ile yapilabilecek ekstralari kesfettikce bizide bilgilendir ustad.