benim astrada da var bu ses yaa çok teşekkürler hemen yapacam bende
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
toprıdo yu sok altta 3 cıvatısı varya alt tarafına sıngerlı kapı bantları var ondan yapıstırdım bak ses gelıyomu bırıncı vıtesde kalkısta lak lak yapıyodu uyuz oluyodum sımdı o sesden eser yokben de torpidodan gelen sesten şikayetçiyim ona da bi çözüm rica ediyorum
torpidoyu sökmeden sadece kapağı açarak; kapağın temas ettiği yerlere süngeri çepeçevre o dediğin altlı üstlü 3 tane civatayı örtecek şekilde güzelce yapıştırdım,biraz zor kapanır oldu bastırmak gerek.ama yine de ses geliyor sinir bozucu..toprıdo yu sok altta 3 cıvatısı varya alt tarafına sıngerlı kapı bantları var ondan yapıstırdım bak ses gelıyomu bırıncı vıtesde kalkısta lak lak yapıyodu uyuz oluyodum sımdı o sesden eser yok
rıfat kardesım torpıdo gözu var ya onu sok etrafına hazır yapıskanlı sungerlerden yapıstır bırde torpıdonun kapagının atrfından gozuk meyen yerlerde kucuk kucuk sunger koy kapak kapandıgında sıkısın ses yapmasın bı guzel
eyvallah kardeşim iç-dış hava sirklasyon motoru ve kapak zamazingosunu elden geçirmek için sökecektim o ara torpidoya da yoğunlaşalım.suan kar yagmasaydı soker resımlerdım sana valla bı dene kardesım olmssa yıne konusuruz kolay gelsın sımdıden sana