Göğüsteki havalandırma sesine son

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan decoder
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benimde meriva aracımda aynı sorun var kronik buda herhalde bende denicem teşekkür ederim

ben de torpidodan gelen sesten şikayetçiyim:D ona da bi çözüm rica ediyorum :)

ben de torpidodan gelen sesten şikayetçiyim:D ona da bi çözüm rica ediyorum :)
toprıdo yu sok altta 3 cıvatısı varya alt tarafına sıngerlı kapı bantları var ondan yapıstırdım bak ses gelıyomu bırıncı vıtesde kalkısta lak lak yapıyodu uyuz oluyodum sımdı o sesden eser yok :D

havanladırma sesi genelde tırnakların kırılmasından kaynaklı oluyor bizimkide kırıklmıştı soktuk babamla kuzenimde ona güzel bir ayak yaptı altına çift taraflı bantla 10 numara olmuştu sesten eser kalmamıştı :D torpido içinde burak abinin dediği zaten benim arabada vardı aldığım adam yapmıştı sanırsam :D

toprıdo yu sok altta 3 cıvatısı varya alt tarafına sıngerlı kapı bantları var ondan yapıstırdım bak ses gelıyomu bırıncı vıtesde kalkısta lak lak yapıyodu uyuz oluyodum sımdı o sesden eser yok :D
torpidoyu sökmeden sadece kapağı açarak; kapağın temas ettiği yerlere süngeri çepeçevre o dediğin altlı üstlü 3 tane civatayı örtecek şekilde güzelce yapıştırdım,biraz zor kapanır oldu bastırmak gerek.ama yine de ses geliyor :D sinir bozucu..
Burak sen,torpidoyu söküp torpidoonun altına mı bant yaptın tam anlamadım dostum_?

rıfat kardesım torpıdo gözu var ya onu sok etrafına hazır yapıskanlı sungerlerden yapıstır bırde torpıdonun kapagının atrfından gozuk meyen yerlerde kucuk kucuk sunger koy kapak kapandıgında sıkısın ses yapmasın bı guzel

rıfat kardesım torpıdo gözu var ya onu sok etrafına hazır yapıskanlı sungerlerden yapıstır bırde torpıdonun kapagının atrfından gozuk meyen yerlerde kucuk kucuk sunger koy kapak kapandıgında sıkısın ses yapmasın bı guzel

tamam komple torpidoyu sökmeden sadece kapağı sökerek yapıcaz heralde..ben üstünkör kapağı açarak yapmıştım daha özenli çalışmak gerek anlaşılan :D ön göğüsten şikayetim yok tek torpidodan ses geliyor bende..sağol Burak kardeşim deneyelim bi.

suan kar yagmasaydı soker resımlerdım sana valla bı dene kardesım olmssa yıne konusuruz kolay gelsın sımdıden sana

suan kar yagmasaydı soker resımlerdım sana valla bı dene kardesım olmssa yıne konusuruz kolay gelsın sımdıden sana
eyvallah kardeşim ;) iç-dış hava sirklasyon motoru ve kapak zamazingosunu elden geçirmek için sökecektim o ara torpidoya da yoğunlaşalım.

Geri