Dostum haklısın. Ondan sonra arabadan koku geliyo diye kafayı yeriz. İşin yoksa havalandırmalarla falan uğraşaklıma şu durum geldi. Nemle birlikte bu kullandığınız parçalar (elyaf veya halıflex) koku yapmaya başlayacaktır bu durumda ne olacak?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dostum haklısın. Ondan sonra arabadan koku geliyo diye kafayı yeriz. İşin yoksa havalandırmalarla falan uğraşaklıma şu durum geldi. Nemle birlikte bu kullandığınız parçalar (elyaf veya halıflex) koku yapmaya başlayacaktır bu durumda ne olacak?
konuyu actığım tarihe bakın 2011 nisan ayında yapmışım o günden bugüne aracımda en ufak bir koku olmadı yanlış hatırlamıyorsam ağustos ayı idi söktüm baktım halıfleks nasıl koyduysam aynen duruyor ızgaraların kenarları felan en ufak bir nem yada şüpheli yeri bulamadımaklıma şu durum geldi. Nemle birlikte bu kullandığınız parçalar (elyaf veya halıflex) koku yapmaya başlayacaktır bu durumda ne olacak?
eğer aracınızda ses olayı yok ise uğraşmayın ama zanetmiyorumki o sesi yapmayan bir astra g olsun fikir benden yapıp yapmamk size kalmış ben yaptım memnunum tavsiyede kesinlikle ederim astrası olan bir arkadaş aracı kaza yapmıştı ve servisteydi benim arabayla 200 km bir yol gidip geldi ya seninki neden ses yok benimkinin göğsü söküp bakacam bir kırık felan var demişti onun aracada uyguladım şimdi keyfini sürüyorDostum haklısın. Ondan sonra arabadan koku geliyo diye kafayı yeriz. İşin yoksa havalandırmalarla falan uğraş
aklıma şu durum geldi. Nemle birlikte bu kullandığınız parçalar (elyaf veya halıflex) koku yapmaya başlayacaktır bu durumda ne olacak?