Golf-Focus 3-Astra J Autoshow Testi..

Ynt: Golf-Focus 3-Astra J Autoshow Testi..

NewPa1n link' Alıntı:
sn.goxb golf6 forumunu incelemenizi rica ediyorum ben inceledim birde siz bakın, Astranın sorunlu bir araç olduğunu hem kendi tecrübelerinizle hemde Astra ile ilgili forumu takip ettiğiniz için yaptığınızı düşünüyorum bide golf6'nın forumunu incelerseniz daha objektif konuşmuş oluruz diye düşünüyorum bide çıkmamış yada daha yeni çıkmış bir araç hakkında şimdiden yorum yapmak yanlış olur diye düşünüyorum.

Golf6

-Disklerden Gelen Ses
-Mekatronik Arızası
-Dsg Ile Ilgili
-Dsg 1-2 Geçişlerde Titreme, Silkelenme
-Klima Açıkken Boşta Gaz Verince Gelen Ses
-Tsi Motorda Rölanti Devrinde Normal Olmayan Ses
-Debriyajdan Ayak ևekerken Gelen Ses
-Rüzgar Gürültüsü
-Geri Viteste ֖nden Gelen Ses
...
..
. diye devam ediyor

fark ettiyseniz arızalar ciddi, ben şimdiye kadar astrada tıkırtı ve bir kaç basit sorun haricinde ciddi birkonuya rastlamadım.

hadi aracın göl olmasını geçtimde balataların bitmesi...  yol bilgisayarının sürekli ilk ekrana dönemsi, kaliper vs vs vs   bunlar da   mı ciddi değil

avukatakın link' Alıntı:
[quote author=NewPa1n link=topic=932.msg18358#msg18358 date=1300808491]
Astranın kendi sınıfında "işte bu konuda başarılı" dedirtirecek 3 şey var
1.yol tutuşu
2.fren mesafesi
3.dış tasarım
diğer konulardada çok başarılı fakat diğer rakipleri kadar değil.

eksik yazmışsın volkan astranın başka artıları da var  mesela rüzgar sesi :)  kaliper sesi :)  tıkırtı sesi :)
[/quote]

evet saymayı unutmuşum, gerçi saydığın artılar malesef çoğu araçlarda mevcut akın bey

avukatakın link' Alıntı:
[quote author=NewPa1n link=topic=932.msg18389#msg18389 date=1300820965]
sn.goxb golf6 forumunu incelemenizi rica ediyorum ben inceledim birde siz bakın, Astranın sorunlu bir araç olduğunu hem kendi tecrübelerinizle hemde Astra ile ilgili forumu takip ettiğiniz için yaptığınızı düşünüyorum bide golf6'nın forumunu incelerseniz daha objektif konuşmuş oluruz diye düşünüyorum bide çıkmamış yada daha yeni çıkmış bir araç hakkında şimdiden yorum yapmak yanlış olur diye düşünüyorum.

Golf6

-Disklerden Gelen Ses
-Mekatronik Arızası
-Dsg Ile Ilgili
-Dsg 1-2 Geçişlerde Titreme, Silkelenme
-Klima Açıkken Boşta Gaz Verince Gelen Ses
-Tsi Motorda Rölanti Devrinde Normal Olmayan Ses
-Debriyajdan Ayak ևekerken Gelen Ses
-Rüzgar Gürültüsü
-Geri Viteste ֖nden Gelen Ses
...
..
. diye devam ediyor

fark ettiyseniz arızalar ciddi, ben şimdiye kadar astrada tıkırtı ve bir kaç basit sorun haricinde ciddi birkonuya rastlamadım.

hadi aracın göl olmasını geçtimde balataların bitmesi...  yol bilgisayarının sürekli ilk ekrana dönemsi, kaliper vs vs vs   bunlar da   mı ciddi değil
[/quote]
yol bilgisayarının ilk ekrana dönmesi diye bir sorun mu var nasıl birşey?

evet buradaki hokamola yada gox arkadaştan birinde ardı sanırım

akın bey şimdi burda size uzun uzun olan yada olmayan şeyleri yazmak istemiyorum ben zaten biliyorum ne var ne yok bu araçta,
madem segment olarak Golf kıyaslıyorusunuz ozaman sizden golf6 forumuna girip orayı incelemenizi istiyeceğim.
golfü kötülemek amacında bunu yazmıyorum buna dikkat, her araçta sorun olabilir golf6 ve astrada bazı sorunlar ortak bazıları farklı.

bence olayı tek taraflı yorumlamayın eğer balatanın bitmesi herkezde olan bir sorun olsa haklısınız dicem, aracın göl olması ile ilgili birkaç araçta görüldü ve ciddi bir sorun olabilir bunlara birşey demiyorum, ama astrayı neyle kıyaslıyorsunuz ? golf? focus? bana gelin diyinki bu sorun astrada var onlarada yok, bu sorun golfde,focusta var astrada yok.

akın bey provoke etmeyin şimdi konuyu yerin dibine sokacak birşey yok araçlarımızda benim golfüde focusuda bravoyuda meganıda a3üde alıcak param vardı allaha şükür ama astrayı seçtim gayette memnunum..

avukatakın link' Alıntı:

DSG şanzuman arızası ile servise giden bir sürü Golf var. Golf'ün en övülen yanlarından birisi şanzumanı. Bu ne olacak?

şanzuman arızası ile servise giden var mı aranızda?

bizzat test ettiğim için yazıyorum
hımm mesela  (bence büyük bir sorun olmasa da) rüzgar sesi astrada daha bariz.
tıkırtı takurtu astrada daha bariz (golftede var ama daha az)
malzeme gevşeklği astrada var golfte yok bu malzeme kalitesi ile ilgli. özellikle konsol biizmkinde  sert plastik.
içine su alan golf görmedim :)  

bahadirusta link' Alıntı:
akın bey provoke etmeyin şimdi konuyu yerin dibine sokacak birşey yok araçlarımızda benim golfüde focusuda bravoyuda meganıda a3üde alıcak param vardı allaha şükür ama astrayı seçtim gayette memnunum..
provoke ettiğim nerden çıkarıyosun ki hocam.  ben düşüncem söylüyorum,  saygı göstermeliyiz demi düşüncelerimize...

aynen dsg şanzımanın tıslama sorunu var youtube da arayıp bulabirsiniz benim arkadaşımda olmuştu çözümü de yok şuan için her vites atışında ıslık çalıyor araç . opel servislerinden şikayetçiyiz ama arkadaşımla servise gittik ilk defa görüyoruz dedi dedik sana böyle en az 5 araç getiririm ben hatta youtube dan video bile izlettik kabul etmiyor adamlar bende scirocco siparişi verirken sordum dsg olayını verdikleri tepki bu zamana kadar böyle bir sorun hiç duymadık oldu

Geri