ne kadar ki bu subablar merak ettim en iyisi orjinalini alıp takmak sonuçta motor yaniii
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi tamam öyle ama ben olsam orjinal alırım için rahat olur (tabi bu benim görüşüm)orjinal subaplar 1000 ytl. şimdide bu güneş subaplarının fabrikasını aradım biz malımızın arkasındayız diyorlar ve bir sorun yaşarsanız biz inceleriz diyorlar, bizden kaynaklanan bişey olursa masrafınızı karşılarız diyorlar...
keno Merhaba
Uzun sureden beri kapaklar uzerinde oynamadigimiz yer kalmadi denemedigimiz supap veya parcasi kalmadi .
Supaplarinin neden degisecegini lutfen yazarmisin ?
Bunlar Abi tavsiyesi :
Supaplarin kesin degisecek ise Onlari sokulur sokulmez geri almani tavsiye ediyorum .
Gunes marka supap KULLANMA Mutlaka birgun tirnaklarindan atacaktir. Sana daha beter bir para yukumlulugu ile geri gelecektir
Bulundugun sehirdeki cikma parca satan yerlere gitmeni tavsiye ediyorum BOZULMAMIS BIR KAPAKTAN GENE ORJINAL SUPAPLARINI KULLANARAK isini gorebilirsin .
Herzaman gunesten 10 milyon kat saglam olacaktir.
Gerekirse kapaginla birlikte sana yakin olan ANKARAYA gel gidecegin adresi sana verelim kendin ara ve bulup al .
Hatta kapaginida birlikte getirip onlari burada cuzzi fiyatlara taktirabilirsin .
BENDEN TAVSIYE .
SUPAPLARINI MUTLAKA AL MUTLAKA ONLAR MUTLAKA KULLANILIR . HEPSININ BOZULMASI MUMKUN DEGILLLLLLLLLLLLL!!!
SAGLAM CIKMA VE ORJINAL SUPAPLARI kullanarak hersey daha saglikli olacak .
Her sekilde yardimlarimizi ankara olarak esirgememeye gayret ederiz.
Bende zaten senin HEMSEHRINIM )))
Bu arada gelirken mutlaka supaplarindan birer ornek al ne olur ne olmaz.
Dikkat et cevabi bastan sen vermissin .
ORJINAL SUPAPLAR PAHALIIIIIIIIIIIIIIIIII
SENDEN 5 DIGERINDEN 3 DERKEN ORJINAL KAPAK SUPAPLARI ZATEN TAMAMLANMIS OLUYOR
PARCANI VERMEEEEEE!!!!!
keno Merhaba
Uzun sureden beri kapaklar uzerinde oynamadigimiz yer kalmadi denemedigimiz supap veya parcasi kalmadi .
Supaplarinin neden degisecegini lutfen yazarmisin ?
Bunlar Abi tavsiyesi :
Supaplarin kesin degisecek ise Onlari sokulur sokulmez geri almani tavsiye ediyorum .
Gunes marka supap KULLANMA Mutlaka birgun tirnaklarindan atacaktir. Sana daha beter bir para yukumlulugu ile geri gelecektir
Bulundugun sehirdeki cikma parca satan yerlere gitmeni tavsiye ediyorum BOZULMAMIS BIR KAPAKTAN GENE ORJINAL SUPAPLARINI KULLANARAK isini gorebilirsin .
Herzaman gunesten 10 milyon kat saglam olacaktir.
Gerekirse kapaginla birlikte sana yakin olan ANKARAYA gel gidecegin adresi sana verelim kendin ara ve bulup al .
Hatta kapaginida birlikte getirip onlari burada cuzzi fiyatlara taktirabilirsin .
BENDEN TAVSIYE .
SUPAPLARINI MUTLAKA AL MUTLAKA ONLAR MUTLAKA KULLANILIR . HEPSININ BOZULMASI MUMKUN DEGILLLLLLLLLLLLL!!!
SAGLAM CIKMA VE ORJINAL SUPAPLARI kullanarak hersey daha saglikli olacak .
Her sekilde yardimlarimizi ankara olarak esirgememeye gayret ederiz.
Bende zaten senin HEMSEHRINIM )))
Bu arada gelirken mutlaka supaplarindan birer ornek al ne olur ne olmaz.
Dikkat et cevabi bastan sen vermissin .
ORJINAL SUPAPLAR PAHALIIIIIIIIIIIIIIIIII
SENDEN 5 DIGERINDEN 3 DERKEN ORJINAL KAPAK SUPAPLARI ZATEN TAMAMLANMIS OLUYOR
PARCANI VERMEEEEEE!!!!!
:good: :good: :good: :good: :good:ozaman onu soken ustayı supap dıye takacan oraya yazık degıl mı?