2 Ocak 2008 #121 Shadow Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 1 Ağu 2006 Mesajlar 506 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 41 www.sidemir.com.tr Serhan kullandığın üslup ve yaklaşımına göre yazman kısıtlanmaz.. Gerek görülürse özel mesajlarada bakılabilir heralde.. Kimse hak etmediği bir cezayı almaz..
Serhan kullandığın üslup ve yaklaşımına göre yazman kısıtlanmaz.. Gerek görülürse özel mesajlarada bakılabilir heralde.. Kimse hak etmediği bir cezayı almaz..
2 Ocak 2008 #122 exilegs Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 31 Tem 2006 Mesajlar 3,960 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 40 Siteyi ziyaret et Shadow' Alıntı: Serhan kullandığın üslup ve yaklaşımına göre yazman kısıtlanmaz.. Gerek görülürse özel mesajlarada bakılabilir heralde.. Kimse hak etmediği bir cezayı almaz.. Genişletmek için tıkla ... ama ben bi laf yersem altında da kalmam o zaman nolcak Bora????
Shadow' Alıntı: Serhan kullandığın üslup ve yaklaşımına göre yazman kısıtlanmaz.. Gerek görülürse özel mesajlarada bakılabilir heralde.. Kimse hak etmediği bir cezayı almaz.. Genişletmek için tıkla ... ama ben bi laf yersem altında da kalmam o zaman nolcak Bora????
2 Ocak 2008 #123 Shadow Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 1 Ağu 2006 Mesajlar 506 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 41 www.sidemir.com.tr exilegs' Alıntı: ama ben bi laf yersem altında da kalmam o zaman nolcak Bora???? Genişletmek için tıkla ... O zaman hiçbi foruma üye olma.. İnternete girme.. İnsanlarla sadece yüzyüze olacağın ortamlarda takıl :] Olaya olumsuz açıdan yaklaşıp sorun üretmeye gerek yok bence Serhan.. Zaten sana birisi bi laf solerse yönetimden ilk gören kişi gereğini yapar..
exilegs' Alıntı: ama ben bi laf yersem altında da kalmam o zaman nolcak Bora???? Genişletmek için tıkla ... O zaman hiçbi foruma üye olma.. İnternete girme.. İnsanlarla sadece yüzyüze olacağın ortamlarda takıl :] Olaya olumsuz açıdan yaklaşıp sorun üretmeye gerek yok bence Serhan.. Zaten sana birisi bi laf solerse yönetimden ilk gören kişi gereğini yapar..
2 Ocak 2008 #124 Eray-FB Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 6 Ağu 2006 Mesajlar 650 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 41 Siteyi ziyaret et Arkadaşlar isteğiniz tekrar yönetim tarafından gözdeb geçirilecektir.Konunun çok daha fazla uzamaması için konuyu kilitliyorum.
Arkadaşlar isteğiniz tekrar yönetim tarafından gözdeb geçirilecektir.Konunun çok daha fazla uzamaması için konuyu kilitliyorum.
4 Ocak 2008 #125 TheOne Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Tem 2006 Mesajlar 1,150 Tepkime puanı 0 Puanları 0 www.serkanuser.com Konuyla ilgili gerekli açıklama aşağıda belirtilen link altında yapılmıştır. Bilginize... http://www.opelim.net/forums/showthread.php?p=408546#post408546
Konuyla ilgili gerekli açıklama aşağıda belirtilen link altında yapılmıştır. Bilginize... http://www.opelim.net/forums/showthread.php?p=408546#post408546