Hakkınızı helal edin...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KentucKy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkez tatmin olmuşdur umarım ??? Benim bu siteden hiç bi menfaatim yokken bi organizasyon durumunda cep telefonumda ev telefonuna kadar bütün bilgilerimi veriyosam bu siteden faydalanan insanlarında soyadını yazmaktan çekinmemesi gerektiğini düşünüyorum.Konu lüften fazla uzamasın

ben bi kere facebook'a yazdım yazmaz olaydım ilkokulda bana yazan çirkin bi kız vardı bulmuş YETER die ismi vardı abowwwww :):):):)

Burda isterse bütün üyeler bu konuda hemfikir olsun, isterse herkes soyadı yazılmasına karşı olsun; bunun düzgün bir üslupla talep şekli vardır arkadaşlar.. Şu andan itibaren ortamı germeden fikirlerinizi yazmanız forumumuza yakışır bir hareket olucaktır..

Ayrıca forumun yapıcı ve adil çözümler sunmadığını kimse iddia edemez, bu forumda her soruna çare bulunmuştur, bunu da kendi aramızda çözeceğimize inanıyorum..

Soru 1 Cevap

Bu kural siz üyelerimizin isteği üzerine konulmuştur.17 yaşındaki bir üyenin 45 yaşındaki bir üyeye '' nbr kanka '' şeklindeki hitaplardan veya nicki farklı olan bir bayan üyenin başka bir üye tarafından erkek olarak algılanıp düzeysiz sohbetlere girilmesinden kaynaklanıyor....
quote]

benim de anlamadığım olay şudur... bi kez daha diyim 17 yaşındaki birinin benim adım soyadım imza alanında yazarken ve benim yaşım yazmasına rağmen bana SERHAN diye hitap etmesi adım yazmamış olsa Sen diyecek Bu benim için Serhan demesinden iyidir.Ben konuya böyle yaklaşıyorum.Öbür maddelerle alıp vermediğim yok.Ad yazma zorunluluğu varsa yaş yazma zorunluluğuda olsun o zaman

Serhancım o senin karşındaki kişiyle samimiyetinden kaynaklanır kimseye burda aile terbiyesi veremyiz.Yaşda olsun bencede yazın istek ve tavsiyelere değerlendirelim....Ama zaten üye arşivinde kendini tanıtırken zorunlu kılıyoruz

ya evet eminim buraya soyadını yazmayanlar facebooka yonjaya 7 ceddini yazmışlardır. Durum böyle oluncada amaçlarının sadece sorun çıkarmak olduğunu düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri