Hakkınızı helal edin...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KentucKy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Otur oturduğun yere!!
Nereye gidiyorsun?

arkadaslar ben cok forumda moderatorluk admınlık co admınlık yaptım (uydu software warez)
forum kuralları derken burda yazan yazılar oku ısaretlerken hep aynıdır arayuzlerı degısıktır bu forum gorunumlerı bırbırıne benzer kaldıkı uydu forumlaları gıbı key yada ıllegal olan bır seylerı yapmaya cozmeye yonelık bır calısmada yok herkes yardım etmeye calısıyor
ancak sahsı mesele yada devlet meselesı gıbı yapıp olayları germeye gerek yok normalde yazılmaz ısım soyad herkesın maıl adresı vardır
ayrıca taskınlık kufur kurallara uymayan hareket ve hakaret edenler banlanır admın tarafından gerekırse uyelıgı sılınır
ben burda bakıyorum adam yazıyor ısmını yaz uyelıgını sılerım boyle forumculuk olmaz lutfen bırbırımızı kırmadan paylasım ıcerısınde olalım bu forum ılk de degıl tek de saygılarımla

Son düzenleme:
Ben üye olduğumdan beri soyadımı yazmıyorum...Benim gibi soyadını yazmayan bi sürü de arkadaş biliyorum...Herşey bitti de bu mu sorun oldu ?...Burak değerli bir arkadaşımız...Onu kaybetmemeliyiz...Yönetimin bu konuyu çözmesi gerektiğini düşünüyorum...Burak her zaman yanındayız kardeşim...Hep destek, Tam destek...!!! :good: :good:

ya hayırdır ne oldu ben fransız kaldım...

Ben üye olduğumdan beri soyadımı yazmıyorum...Benim gibi soyadını yazmayan bi sürü de arkadaş biliyorum...Herşey bitti de bu mu sorun oldu ?...Burak değerli bir arkadaşımız...Onu kaybetmemeliyiz...Yönetimin bu konuyu çözmesi gerektiğini düşünüyorum...Burak her zaman yanındayız kardeşim...Hep destek, Tam destek...!!! :good: :good:
guzel arkadasım sen soyadını yazmıyorsun ozaman bana ozelden mesaj uyarı gelıyor adını soyadını yaz dıye bu ayrımcılık olmuyor mu ben farklı dusunmem mı??

guzel arkadasım sen soyadını yazmıyorsun ozaman bana ozelden mesaj uyarı gelıyor adını soyadını yaz dıye bu ayrımcılık olmuyor mu ben farklı dusunmem mı??

katılıyorum aynı uyarı mesajı bana geldi...mecburen yazdık...ama şimdi google aratsan kabak gibi çıkıyoruz :D

icon4.gif
İmzalar Hakkında
Arkadaşlar forum kuralı olarak imzada ad soyad yazılı olması zorunluluğunu herkesin bildiğini kabul ediyoruz. Bu saatten sonra imzasında ad ve soyad olmayan herkesin site yönetiminin kararlaştırdığı ölçüde uyarı alacağını hatta siteden ihraç edileceğini bildiririm. Özel mesaj ile uyarı sona ermiştir.

Sadece isim kabul edilmemektedir. Hiç kimseye her ne sebeple olursa olsun taviz verilmeyecektir. Ad ve soyadını imzasına yazmak istemeyenlerden ricam siteye yorumda yazmamaları olacaktır.

Bu başlığı buraya açma sebebim en çok takip edilen başlık olduğu ve gözden kaçırdım bahanesinide geçersiz kılmaktır.

İyi Forumlar.

konu bu yazım ve anlatım bu yahu bizim kan gurubumuzda var bu forumda telefon numaramızda soyadımızı saklamak degil maksat ..

Adaş belli ki kırılmışın ama küçük ayrıntılara takılma bu kadar yazmazsın sende kendine göre haklısın tabikide ve sen buraya alıştın artık geri döneceksin eminim ben üye olalı fazla olmasada yazılarını takip ediyordm

Adaş belli ki kırılmışın ama küçük ayrıntılara takılma bu kadar yazmazsın sende kendine göre haklısın tabikide ve sen buraya alıştın artık geri döneceksin eminim ben üye olalı fazla olmasada yazılarını takip ediyordm

sana uyarı gelmedimi ?

Hiç kimseye her ne sebeple olursa olsun taviz verilmeyecektir
alı kıran bas kesen olmus
forum sızın yapacak bısey yok .........
ozaman admınınden yenı uyesıne herkes yazsın arkadas tacız edercesıne ben uye oldugumdan berı yazmıyorum dıyo demekkı arkadasınınız uyarmayıda gerek gormuyorsunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri