Hangi jant sizce?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cryp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
en güzeli 2 nolu ama bence 18 alıp bide spor yay işine girme zaten 18 alırsan lastik yankalrını 35-40 almak zorunda kalıcan lastigin yandan esneme kaybolcak bide spor yay oldumu kibrit kutusu:) ezsen hoplarsın
hiç katılmıyorum şiddetle karsı cıkıyorum
bizzat yasadıgım içib söylüyorum

2 numara çok güzel tahminim senin aracna

en uygunu 205/45/17 olur lastikelride düşünmek lazım

şuan kullandıgın jant ve lastik ebatlarını verrisen senin için en uygun ebadı bulabiliriz

tekarr 2 Numaralı jant diyorum kaliper cover işleminide çok güzel gösterir ebayda caliper cover kit yazarsan görebilirsin çok güzel parcalar

1 veya 3 bence gri de güzel durur bunlar :good:

en güzeli 2 nolu ama bence 18 alıp bide spor yay işine girme zaten 18 alırsan lastik yankalrını 35-40 almak zorunda kalıcan lastigin yandan esneme kaybolcak bide spor yay oldumu kibrit kutusu:) ezsen hoplarsın
hiç katılmıyorum şiddetle karsı cıkıyorum
bizzat yasadıgım içib söylüyorum

2 numara çok güzel tahminim senin aracna

en uygunu 205/45/17 olur lastikelride düşünmek lazım

şuan kullandıgın jant ve lastik ebatlarını verrisen senin için en uygun ebadı bulabiliriz

tekarr 2 Numaralı jant diyorum kaliper cover işleminide çok güzel gösterir ebayda caliper cover kit yazarsan görebilirsin çok güzel parcalar

ben orjinal enjoy jantları var 16 onlarda

1 numara haric digerleri guzel. o 1 numarali olani 20 inch olarak hummer'a falan takarsan guzel durur.
renk secimide koyu gri olursa daha guzel olur.

bence 2 numara oz olduğundan.ama sadece tipe bakarak karar verirsem.öncelikle tecihim 3 sonra 5 sonra 2 olur.17 inç ebatında oz veya toora iyi olur gibime geliyor...

2 numara

vectraya jant alırsam ilkini alırdım ama seninkine cok kollular daha iyi gider

Geri