Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yağmur06 link' Alıntı:astra ya karşı octiva mesela
octavianın jettadan daha kaliteli oldugunu ben de duymuştum.ondaki kalitesiz malzemeyi kullanmıyorlarmış.passat malzemesi kullanılıyormuş.ne derece dogru bilmemDarthWider link' Alıntı:Bende yeni octavia yı showroom da incelemiştim, ben aracı gerek iç gerekse dış tasarım ve malzeme kalitesi anlamında beğendim. Özellikle bagaj kapağının HB araç gibi arka camla beraber açılması eşya yüklemede ciddi bir kolaylık sağlıyor, devasa da bir bagajı var. Satış görevlisi bana aracın jetta platformunu kullanmadığını söyledi, hacim ve yapı olarak daha çok passat a yakın olduğunu daha doğrusu jetta ile pasat arasında bi yapısı olduğunu söyledi. Artık ne derece gerçek bilemiyorum.
Araçta ne olursa olsun bizim astraların dinanizmi ve albenisi yok, daha sade ve ağır başlı bi duruşu var. Marka takıntısı yoksa işlevsellik, ferah ve geniş bir iç mekan önemli ise bence çok iyi bir aile arabası ve ciddi bir alternatif, test sürüşü yapmadığım için konfor seviyesini bilemiyorum ama aracın içine oturunca konforlu bir his uyandırıyor. Araç için bana en üst donanım paket (ismini hatırlayamıyorum) 1.6 105 tdi + DGS için 64.000 TL fiyat vermişlerdi.
aman hocam reno alıp canından olacağına opel al cebinden ol aşma karizman olsunEmreCan link' Alıntı:Valla ekonomik diye az kalsın renault clio 1.5 dci start stop alıyorduk annem araca baktı bunu alana kadar 5 10 bin daha fazla veririm astra j alırım dedi ve o gün opel ataköye gidip ellerinde olan sport paketli stil paketli bi araç varmış siparişi verdik beklemedeyiz 1 ay içinde elimde olucak ayrıca ben astra j delisiyim arabaya aşığım resmen doğru bir seçim yaptığımızı düşünüyoruz araç 1.3 dizel