Hangi renk?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan muebbet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

muebbet

Kayıtlı Kullanıcı
34-İstanbul
Siteyi ziyaret et
Selamlar jantlarımı boyatmak istiyorum ve renk önerilerinize ihtiyacım var Teşekkürler

4037092E08_18.jpg

200000_10150137261807370_674262369_6467753_2347872_n.jpg

Çağrı abi yanlış anlamazsan tamamen benim fikrim ama, o jant arabayı göstermek yerine dahada kötü gösteriyor gibime geliyor.Saç jantlar daha güzel.Kendi samimi fikrim başkası olsa söylemem senle muhabbetim var diye diyorum.Bence sat daha gösterişli bişey al,imkan yoksa(benim gibi) daha sonraya bırak jant lastik işini ama 10 numara yakışıcak bişey olsun Derim.Saygılar.:)

Çağrı abi yanlış anlamazsan tamamen benim fikrim ama, o jant arabayı göstermek yerine dahada kötü gösteriyor gibime geliyor.Saç jantlar daha güzel.Kendi samimi fikrim başkası olsa söylemem senle muhabbetim var diye diyorum.Bence sat daha gösterişli bişey al,imkan yoksa(benim gibi) daha sonraya bırak jant lastik işini ama 10 numara yakışıcak bişey olsun Derim.Saygılar.:)

Valla berkay sac jantları takıp güzelde bir kapak alıp gezmek sanki bundan daha iyi gösterecek ,bir türlü ısınamadm bu jantlara baştan beri :( yani önerin mantıklı

Orj saç jantları al abicim,güzel bir renge boya.
2.El az kullanılmış,ucuz yollu yay alırsın.(jant boyamaya vereceğin parayla.)
3 veya 3.5 cm lik yayla mükemmel olur.

Orj saç jantları al abicim,güzel bir renge boya.
2.El az kullanılmış,ucuz yollu yay alırsın.(jant boyamaya vereceğin parayla.)
3 veya 3.5 cm lik yayla mükemmel olur.

13''lük sarı BBS düşündüm ilk ama huyum kurusun maliyeti kısmaya gidiyorum yine.. orj.kapak dışında bir kapakla sac güzel durabilir bunun dışında fosforlu bir renk ile kapaksızda düşünüyorum açıkçası..

Kapakla göstermez araba kendini sen beni dinle abi saç jant.
Saç jant güzel bir renk (konu açar sorarsın )
Birde 3 cm yere düşür daha çok dikkat çekmezse masrafların benden.
Kolay gelsin..

Berkay,ın fikrine bende katılıyorum,o jantları hiç boyatmayın bencede.

çagrı bence ilk yaıcagın iş lastik yanaklarını 50 ye dusurmen gereklı..yanaklar ya 55 yada 60 fotodan gordgum...kesınlıkle yanak ınceldıkce jant kendını gosterecektır...bence kesınlıkle 15'' jant al ve 195 50 15 e gec...

çagrı bence ilk yaıcagın iş lastik yanaklarını 50 ye dusurmen gereklı..yanaklar ya 55 yada 60 fotodan gordgum...kesınlıkle yanak ınceldıkce jant kendını gosterecektır...bence kesınlıkle 15'' jant al ve 195 50 15 e gec...

yanak 60 bile değil 70 :) .. kaliteli ve güvenli çin malı olmayan jantlar pahalı diğerleri isie ucuz fakat uzak doğu yada kalitesiz bu sebepten jant düşünmüyorum jantı değiştirdiğim anda lastikte almam gerekecek şuan kullandığım lastikler 2010 üretimi daha çok yeni yani.. Bu sebepten ya silah grisi ya metalik gri boyatmayı düşünüyorum şuanda fiyat alıyorum bi kaç yerden. yada berkayın dediği gibi sac jantları boyatıcam yine dediğim renkler tercihlerim olacak sarı düşündüm ama araç çok zıpır olur öylede :)

Geri