Hangi renk?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan muebbet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Abi sana yardımcı olmaya fikir vermeye çalışıyorum israrla farkındaysan.Başkası olsa banane derim...
Boşuna o jantları boyatmaya ekstra para verme,hemen imkan yoksa boyaya vereceğin paraları at kenara.Yaza kadar saç jantları kendin boyayıp (15 tl maliyetle) takıl.
Yazında bomba bi jant bulur takarsın ;)

Abi sana yardımcı olmaya fikir vermeye çalışıyorum israrla farkındaysan.Başkası olsa banane derim...
Boşuna o jantları boyatmaya ekstra para verme,hemen imkan yoksa boyaya vereceğin paraları at kenara.Yaza kadar saç jantları kendin boyayıp (15 tl maliyetle) takıl.
Yazında bomba bi jant bulur takarsın ;)

tanesine 100 tl boyarım diyen var :sopa: taş çatlasa 60 deseler yine 240 tl 13'' şu jantı buldum hoşuma gitti lakin uzakta
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-opel-korsa-orjinal-alman-jant-71562162/detay

Uçmuş onlar.Saç jant boyamak kadar kolay bişey yok.
Sana detaylı resim ekleyebilirim nasıl yapacağın hakkında.Beğenmezsen bile boyadıktan sonra sadece 20 tl gitmiş olur abi.Akşam sana detaylı foto eklicem.Ona göre bir denersin...

aslında ilk bakışta jantlarda değil lastik seçiminde problem olduğuna inanıyorum.
yanaklar çok kalın daha ince bir lastik ile daha gösterişli yapabilirsiniz jantlarınızı
renk değiştirmeye gerek yok diye düşünüyorum

hafız al kara jantları içlerini siyaha boya sonra en dışına kırmızı bi halka şeklinde boya :)

Uploaded with ImageShack.us

senin araca 1o numara olur :)

aslında ilk bakışta jantlarda değil lastik seçiminde problem olduğuna inanıyorum.
yanaklar çok kalın daha ince bir lastik ile daha gösterişli yapabilirsiniz jantlarınızı
renk değiştirmeye gerek yok diye düşünüyorum

Evet haklısınız lakin yanak konfor sağlıyor bu konforu bırakmak istemiyorum öte yandan ince yanak bir lastik ilede bakalit arasında boşluk olacak :S jant ve lastik ebatlarım 13'' 175 70 13

valla o avatarda resmini gordugum arabayı ne kadar farklı hayal etmıştım. yıkıldım :) bence o jantları sokup atın. uzerıne sac jantları kapaksız takın. boyatmayın sakın.. eskitilmiş bir hava verir.. ne derler hani oldskool mu derler ne derler.

valla o avatarda resmini gordugum arabayı ne kadar farklı hayal etmıştım. yıkıldım :) bence o jantları sokup atın. uzerıne sac jantları kapaksız takın. boyatmayın sakın.. eskitilmiş bir hava verir.. ne derler hani oldskool mu derler ne derler.

:) yıkıntılar nerelerde yoğun? mesela jantlardamı? öneri şikayet ve tekliflere açığım o bakımdan ;)

:) yıkıntılar nerelerde yoğun? mesela jantlardamı? öneri şikayet ve tekliflere açığım o bakımdan ;)
açıkçası bende büyük bi hayal kırıklığı yaşadım aracınıza 13 jant takmakla büyük bi ihanet etmişsiniz diye düşünüyorum:)

17 inç 40 yanak 16 kollu bi jant tak usta :)

araban kendine gelsin :D

Geri