Hava Filtresi Ile Ilgili Yardim..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
G

Gökhan_55

Bilgi Girilmemiş
Arkaşlar Arabama Fazla Abarti Olmayacak şlekilde Içeriden Yalniz Kendim Duyacağim ölçüde Bi Ses Almak Istiyorum.. Sanirim Bu Işide Hava Filtresiyle Yapabilirim.. Peki Bu Hava Filtresini Tavsiye Eder Misiniz? Açik Mi Alayim Kapali Mi? +lari Ve - Leri Nelerdir?
şimdiden Tşk Ederim..

kutu içi hava filtresi alman yeterli hem zararı olmaz hemde acık hava filtresinden daha az cıkar

Kutu içi öneririm kesinlikle, fakat ses alamazsınız...

kutu içinden ses çıkmıyor ben açık kullanıyorum gaza az basarsan ses çıkmıyo biraz basarsan gaza tatlı bi ses çıkıyor devir çevirirsende millet dönüp bakıyor :)

kutu içinden ses çıkmıyor ben açık kullanıyorum gaza az basarsan ses çıkmıyo biraz basarsan gaza tatlı bi ses çıkıyor devir çevirirsende millet dönüp bakıyor :)

benm istediğimde o zaten:) az basınca bişey olmasın ama basıncada şu seat leonlardaki gibide ses çıksın.. sennkinin markası ne ve fiyat ne?

Ben sölim K&N'dir:)

kutu içi takarsan ses alamazsın,,,zaten astranın açık filitreyle bile vericeği ses kısıtlı(leondan daha az çıkar açık filitreyle bile ),,,ben vectrada raid hp nin max-flow kitini kullanıyorum hem ses hem performans açısında olumlu,,tavsiye ederim ..yani bu marka olmasada elinden geldiğince kit almaya çalış simota marka kitlerde olabilir uygun fiyatlı...........direk açık filitrede denemek amaçlı kullandım k&n marka ,,,alt devirlerin bariz bi şekilde kötüleşiyo çünkü sıcak hava çekiyo filitre ................

kutu içi takarsan ses alamazsın,,,zaten astranın açık filitreyle bile vericeği ses kısıtlı(leondan daha az çıkar açık filitreyle bile ),,,ben vectrada raid hp nin max-flow kitini kullanıyorum hem ses hem performans açısında olumlu,,tavsiye ederim ..yani bu marka olmasada elinden geldiğince kit almaya çalış simota marka kitlerde olabilir uygun fiyatlı...........direk açık filitrede denemek amaçlı kullandım k&n marka ,,,alt devirlerin bariz bi şekilde kötüleşiyo çünkü sıcak hava çekiyo filitre ................

kit dediğin nedir? ve montajı ve fiyatı nedir?

Geri