Hava Filtresi Ile Ilgili Yardim..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
corca c de eskiden erman abi(skyeye) kullanıyodu bişey flow du baya memnun kalmıstı anlatıyodu sitede

green i eskit kit e öle gec :)

ya bi filtre alamadık ışık abiden elimdeki bi eskiseydi green alcam kıyamıyorum ypranmamıs filtreyi dğeiştirmeye

ewt, bnde Erman Abi'yle bi ara konuşmuştum bu filtre işini...

fakat bnm merak ettiğim şey, air intake kit veya cold air intake kit hakkında??

bu ikisi arasındaki fark nedir?
montajı kolay mıdır?
ses - performans ???

green ne oluyor arkadaşlar?

Green bi hava filtresi markası...
kutu içi Green taktığın zmn, bence ve duyumlara göre benzin sarfiyatı yapıyor...

bnde var şuan, eskiden full depoyla 500-550 km. giderken, şuan 550-620km. gidiyorum..

ewt, bnde Erman Abi'yle bi ara konuşmuştum bu filtre işini...

fakat bnm merak ettiğim şey, air intake kit veya cold air intake kit hakkında??

bu ikisi arasındaki fark nedir?
montajı kolay mıdır?
ses - performans ???

cold intake daha verimli arabanın en güzel hava lan yerinden borunun ucunu çıakrıyosun ister tampon delersin ister alttan

kışın ızgara arkasından alıyolar havayı

yazın aracın altından çok farkediyo cold intake de

normal intake ise filtre kutusnun oldugu yerde üzeri yalıtılmıs bi açık filtre var sonucta kaputunda altından hava çekiyo sıcak alma olasılıgı yüksek

cold intake daha verimli arabanın en güzel hava lan yerinden borunun ucunu çıakrıyosun ister tampon delersin ister alttan

yani sonuç olarak cold air intake kit, performans olarak daha verimli..

pki şöle bişi daha sorcam, diyelimki cold air intake kit aldım ve araca uyguladık, ben bunu istediğim zmn eski haline getirip, kutu içi filtreye geçebilirmiyim???

gecebılrısın orjınal mazemeyı atmadıgın sure ıcersınde gecırebılırısn :)

Arkadaslar eger acık hava fıltresı alıcaksanız farın arkasına yada hava alabılcegı bı yere taktırmanız werımı arttırır ben dıkkatımı cektı air intake kit veya cold air intake kit bu kıtlerı de typer r we subaru wrx sti modellerınde gorebılırsınız yanı adamlar kullanıor we memnunlar yeterkı fıltre motorun sıcak havasını almasın buna dıkkat edın

astonmartindbsinfaredarha8.jpg

pki şöle bişi sorcam..

yukardaki resim belki saçma oldu ama örnek vermek için yükledim.. lastiğin üstündeki hava delikleri tarzında, bizim Opel'lere de böle bi çalışma yapılsa, ve açık hava filtresinin ağzını kaputun altından o ızgaralara doru yön versek...

böle bi uygulama nasıl olur pki???

Geri