Hava Filtresi Ile Ilgili Yardim..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
efe olur,, çokta güzel olur hatta,,,çamurluğumu kestiririm boyatırım dersen tabi :D,,,,sitemizde yapan var vectra 2.5 de beyaz kayhan abinin arabası hatta ....onunki çamurluğun ön ucunda..............

astonmartindbsinfaredarha8.jpg

pki şöle bişi sorcam..

yukardaki resim belki saçma oldu ama örnek vermek için yükledim.. lastiğin üstündeki hava delikleri tarzında, bizim Opel'lere de böle bi çalışma yapılsa, ve açık hava filtresinin ağzını kaputun altından o ızgaralara doru yön versek...

böle bi uygulama nasıl olur pki???

yapılabiliecek en mantıklı uygulama olur.ama tabi tamponu kestirip boyatmak lazım.ya da corsa için en mantıklısı sis farının koyulacagı yeri boş bırakıp ordan hava almak:)

Green bi hava filtresi markası...
kutu içi Green taktığın zmn, bence ve duyumlara göre benzin sarfiyatı yapıyor...

bnde var şuan, eskiden full depoyla 500-550 km. giderken, şuan 550-620km. gidiyorum..

green hakkında ıbs motorsportun sitesinde %4-6 arası tork artışı ve buna bağlı olarak
%18 e varan benzin tasarrufu yazıyor

Son düzenleme:
hadi len diyin onu söyleyene:D

açık hawa filtresi al derim sesten çok memnunum bi basıyorum gazaa yoldann herkess vınlıyorrr :D

slm arkadaşlar bende astra 1,3cdti var hava filitresi takmak istiyorum ama kutu ici taktırmak istiyorum. arabanın daha cok hava alıp daha rahat gider die düsünüyorum cunku turbolu araclar benzinli araclara gore daha cok hava emdiginden ve nekadar verimli hava alırsa okadar rahat gider die düşümnüyorum bu sebebten dolayı takacagım sizce nasıl bi düşünce ve araca herhengi bir zararı olurmu arkadaslar o ve hangi marka alayım yukarıda yazmıssınız dizel arac icin tavsiye edebileceginiz farklı marka veya model varmı

green kutu içi filtreleri oldukca kaliteli diye biliyorum.

K&N markasında dizel için kutu içi filitre mevcuttu sanırım,,,green de varsa oda iyi bi marka ,,hangisinde bulursan takabilirsin..........

ben green kullanıyorum K&N artık eskisi kadar kaliteli değil pipercross ünlü bir marka fakat yapısı nedeniyle ömrü çok az hem sırf ses çıksın diye motoru yoracak zarar verecek 40 milyonluk filtreler takmakta hiç akla getirilmemesi gereken bişey tavsiyem green olacaktır ankara balgatta IBS motorsport ışık abi size yardımcı olur isteyene özelden mesaj atsın numarasını bilgilerini vereyim fransız işi green filtre 6000 km de bir temizleyip kullanıyorsunuz taş gibi içinizde rahat olur

Geri