Hava Filtresi Ile Ilgili Yardim..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
pipercross ünlü bir marka fakat yapısı nedeniyle ömrü çok az hem sırf ses çıksın diye motoru yoracak zarar verecek 40 milyonluk filtreler takmakta hiç akla getirilmemesi gereken bişey

ben ithalatçısı değilim tanıdığımda yok ama ii araştırmamışsın...pipercross en kaliteli malzeme kullanan firmalardandır...

Son düzenleme:
malzemesine birşey demiyorum gerçekten kaliteli bir ürün ama ömrü çok az bilen kullanan kime sorduysam aynı şeyi söyledi

Arkadaşlar Karbon Fiber Kabli Açik Hava Filtresine 100 Ytl Dediler Ne Dersiniz Alayim Mi? Düz Filtreye Göre Yine çekiş Kaybi Yaşar Miyim?

filtreye bi kere para ver..markası önemli, tavsiyem pipercross viper(carbon)

bence parana yazık edersin gerçekten bu 1 kere alınan birşey 100 ytl ye onu alcağına 120 ye gel green al için rahat olsun istersen iletişim bilgilerini vereyim hatta al greeni önce pipercrsou al taktır orda nerden alcaksan sonra greeni taktır farkı anla gökan abi gerçekten hissediliyor

tamam bilge onuada bi sorayım ben.. sağol

kutu içi greeni ne kadara alıyosunuz ???

130 - 160 ytl arası...

Işık Abiyle tanıştıktan ve bolca muhabbet ettikten sora zaten kendisi bi güzellik yapıyo...

evet gidip fikrini alın arada birde yanına uğrayın güzellik üstüne güzellik yapıyor resmen

kapalı kullanmanı tavsiye ederim;bende kullanıyorum kn marka alabilirsin.

Geri