Hayalim olan opel vectra 2.5 v6 sport buyrun

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cihanbey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ucuz yollusunu değil pahalısını bulmak bile zor artık almanyada bile çok rahat bulunan parçalar değil bu tamponlar gün geçtikçe eskiyor ve değeri artıyor.. Bende bi ara çok aramıştım hatta durdurup satarmısın diye sorduğum araçlar bile olmuştu :D ama yok olmadı almanyadan getirelim dedik onda da problem çıktı vazgeçtim bende.. Semtuning diye bifirma var bunun birebir aynısını yapıyor 250TL olması lazım ben fiber olduğu için istemedim ama belki siz düşünürsünüz araştırırsanız sahibinden.com da var ilanı.. Kolay gelsin ;)

tamponu jantı olsa ne olucak ki 2.5 i 2.5 yapan motorudur gerisi önemsiz hikaye.. 1.6-2.0 araca komple 2.5 görüntüsü ver yolda gidermi onun gibi basdınmı asfaltı yermi onun gibi olay motorda..

tamponu jantı olsa ne olucak ki 2.5 i 2.5 yapan motorudur gerisi önemsiz hikaye.. 1.6-2.0 araca komple 2.5 görüntüsü ver yolda gidermi onun gibi basdınmı asfaltı yermi onun gibi olay motorda..
olay araca 2.5 görüntüsü vermek değil ki sadece yapılacak olan body kit için orjinal uygulamalar tercih etmek.. Ki arkadaşın aracı zaten 2.5 :)

vectra b sport tamponu nasıl oluyor kardeşim Gt de olandanmı bıyık şeklinde :)

daha yeni gördüm cevap yazmışım :D kardeşim vectra b sport tamponu ne bıyık ne sakal şeklinde :) google a vectra b sport yazınca görsellerde çıkıyor ama işte böyle :)

25020164.jpg

daha yeni gördüm cevap yazmışım :D kardeşim vectra b sport tamponu ne bıyık ne sakal şeklinde :) google a vectra b sport yazınca görsellerde çıkıyor ama işte böyle :)

25020164.jpg

bu arabanın düm düz karşıdan direk bir çekimi varmı alttan çekimlerde genelde bütün arabalar güzel tok durur bu biraz foto hilesidir.. karşıdan aracı görsek tam gövdeye uyumu şekli ortaya çıkar..

Ankara gibi büyükşehirlerde yırtıcı beslemek yasak diye biliyorum:) kazasız belasız bende temiz GT arıyorum

Geri