Hayalim olan opel vectra 2.5 v6 sport buyrun

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cihanbey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tabiki hep derim zaten bende emekli olsam elimdei aracı satıp bir 2.5 vectra b almak isterim birde roadstar z4 tarzı bir araç yada mx5 tamamdır zaten o işleri yapıcaksan bu zihniyetle alıcaksın yani aldım ölene kadar artık bu araç bende her şeyi yaparım nasıl olsa satma niyetim yok..

bunları yapıcaksan bu mantık ve zihniyetle yapıcaksın ara araba olarak yaparsan tabiki satarken çok değer kaybeder.. ama ana araban olucaksa ben bunla ölene kadar giderim diyorsan zaten gözün hiç bir şeyden korkmaz her şeyi yaparsın..

ya arkadaşlar çok güzel şeyler paylaşmışsınız ellerine sağlık opel kardeşliği bu işte
ben şimdi ön tampona ne yapmalıyım acil tarafından çok kötü bir durum içerisinde vectra gt nin bıyığından mı yaptırayım nabim :(

onada peki :D

http://www.freedom-car-style.de/gal-vectrabc.html de görebilirsiniz aracımızı pazar günleride açığız :D

ebay de falan var bunlarda örnekleri öle ulaşılmaz farlar değil :) dediğin gibi 5 tl lik apaçi led i yok içinde :) + kaput ve çamurluk parça uzatma + tampon değişimi :)

200902192140230drlvectr.jpg

devileyesdaylineopelvec.jpg

focosdelanterosluzdiurn.jpg

ya arkadaşlar çok güzel şeyler paylaşmışsınız ellerine sağlık opel kardeşliği bu işte
ben şimdi ön tampona ne yapmalıyım acil tarafından çok kötü bir durum içerisinde vectra gt nin bıyığından mı yaptırayım nabim :(

fazla söze gerek var mı_?

bence ilk olarak mercekli farlarınızı açıp siyaha boyamalısınız sonra amerikan sinyal oldukça farklı bir görünüm kazandıracaktır siyah tabanlı farlarınıza.. tampona gelince ek diyosanız kesinlikle rieger derim ama TR de orjinalini bulmak zor yapan yerler var mı bilmiyorum ama kesme biçme vardır muhtemelen olsada.. galiba başınızı en az ağrıtacak ek irmscher yani GT deki olur..

Arkadaşlar bugün karlıkcı halile siparişimi verdim cumartesi günü montajı yapılacak

201009253423_vectra-b-spoyler.jpg

arka tampon eki aynen böyle olacak

15284159fh5.jpg

ön tampon eki aynı gt deki gibi olacak

bakalım yakışacakmı yapıldığı zaman bi resimleme yapacam :)

fotoyu görünce az kalsın kalpten gidecektim ki sizin arabada başka spoiler olduğunu hatırladım:D
o spoilerı canlı canlı gördüm bir Vectra'da, içler acısı...
arka tamponu beğendim, güle güle kullanın :good:

Son düzenleme:
Geri