Hayalim olan opel vectra 2.5 v6 sport buyrun

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cihanbey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
25020164.jpg

Ben bu aracı dedim :)

onada peki :D

http://www.freedom-car-style.de/gal-vectrabc.html de görebilirsiniz aracımızı pazar günleride açığız :D

ön kaputtaki ve fardaki işçilik çok iyi farın içindeki şerit led audi ledi öyle piyasadan almamış belli ya kazalı bir audinin farının içinden sökmüşler yada sipariş etmişler.. böyle kaliteli iş yapanlar türkyiede olsa bizimkiler hayla farın üstüne kaş yapıştırsınlar :)

o farlar devil eyes die satılıyor die biliyorum

valla ne eyes bilmem ama farların içindeki led birinci kalite öyle bizdeki 5 tl lik şerit ledlerden değil bildiğin audinin farlarındaki florasan gibi olan ledlerden çokda yakışmışönü hafifden ibr calibramsı olmuş..

valla ne eyes bilmem ama farların içindeki led birinci kalite öyle bizdeki 5 tl lik şerit ledlerden değil bildiğin audinin farlarındaki florasan gibi olan ledlerden çokda yakışmışönü hafifden ibr calibramsı olmuş..

ebay de falan var bunlarda örnekleri öle ulaşılmaz farlar değil :) dediğin gibi 5 tl lik apaçi led i yok içinde :) + kaput ve çamurluk parça uzatma + tampon değişimi :)

200902192140230drlvectr.jpg

devileyesdaylineopelvec.jpg

focosdelanterosluzdiurn.jpg

çok güzel:cry:

http://shop.ebay.de/?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=vectra+devil&_sacat=See-All-Categories

apartmanda bir Transporter var, aynen böyle farı tamamen değiştirmiş, içinde Audi'ninki gibi merceğin altından kıvrımlı led'ide var, hiç göze batmıyor, aksine çok güzel duruyor. buram buram kalite kokuyor valla:D

ama değer kaliteli işi her zaman severim bu paraya değer 600 tl ye yakın bir para ama şunu tak arabana kaput uzatma steinmez ön panjur yeterli hiç tamponla orayla burayla oynamaya gerek yok belki kaput uzatmaya bile gerek kalmaz önce bir o farları takıp steinmez panjuru takıp arabaya önden bakmak lazım çok albenisi varsa öyle kalsın fazla yoksa kaput uzatmada yaptır tam olsun her kez dönüp dönüp bakar..

vectra b'de kaput uzatmaya hastayım abi ya, ilk Kayhan abinin arabada gördüm, o zamanlar B alacağımızı bilmediğim için araba olsa mutlaka yaptırırdım diyordum. şimdi var ama sadece bana ait değil:D

yanlız böyle sinyallerle birlikte uzatma değilde sadece kaputu çapraz şekilde uzatınca daha güzel oluyor, biraz skyline havası da veriyor

ngayie.jpg

beni en çok düşündüren de malesef en ufak işlemde bile kalitelide olsa aracın değeri düşüyor. ben bu yaşımda bile B2'yi ararken üstünde jant dahi olsa eledim, en az oynanmışını aradım. kaput uzatma felan geçtim, sadece farları değiştirsem, orjinaline çevirme imkanı dahi olsa satılık ilanı gören ilk olarak orjinalliğine bakacak. TR'de durum bu malesef :/

Geri